Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

18χρονη με Σχιζοφρένεια ζωγραφίζει τις Παραισθήσεις της και Σοκάρει τους Ψυχολόγους! Δείτε το Ανατριχιαστικό Αποτέλεσμα!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Από πάντα έκρυβα τον καλλιτέχνη μέσα μου, απλώς το συνειδητοποίησα όταν εμφανίστηκε η ψυχική μου ασθένεια.»

Συνήθως, περιφρονούμε τον όρο «διανοητικά άρρωστοι». Αυτός που είναι διανοητικά άρρωστος, είναι ένας άνθρωπος ριζικά κατεστραμμένος και ραγισμένος.

«Δυστυχώς, μόλις λέω στους ανθρώπους τι αντιμετωπίζω, νιώθω ότι όλα αυτά φαίνονται. Το όνομά μου είναι Kate και είμαι 18 ετών. Είμαι καλλιτέχνης και έχω σχιζοφρένεια.»

1

«Στα 17 μου διαγνώσθηκα με σχιζοφρένια, αφού οι γονείς μου είχαν αρχίσει να ανησυχούν για την πνευματική μου κατάσταση που όλο και χειροτέρευε. Ζωγραφίζω πολλές από τις παραισθήσεις μου, γιατί αυτό με βοηθά πολύ να τις αντιμετωπίσω.»

2

«Στις ψευδαισθήσεις μου ακούω φωνές, ηχητικά εφέ, τυχαίους θορύβους και συχνά βλέπω έντομα, πρόσωπα και μάτια από το πουθενά.»

3

«Έχω παραισθήσεις πολύ συχνά. Η κατάθλιψή μου με κάνει να νιώθω άχρηστη σαν τα έντομα που ζωγραφίζω.»

4

«Αυτό το έντομο σέρνεται στο ταβάνι μου και κάνει θόρυβο. Το βλέπω και κάτω από αντικείμενα.»

5

«Αυτή είναι η αυτοπροσωπογραφία μου. Κοίταξα στον καθρέφτη και τα μάτια μου έκαναν αυτό το πράγμα. Το ζωγράφισα.»

6

«Έχω πολύ έντονα συναισθήματα και ακούω φωνές που μου λένε να ρίχνω πράγματα στη φωτιά.»

7

«Εδώ είναι ένα παράδειγμα, από τα μάτια που βλέπω. Βρίσκονται παντού, στον τοίχο και το πάτωμα. Στρέφονται και κινούνται.»

8

«Αυτό το πουλάκι, μου τραγουδά.»

9

«Η αυτοεκτίμηση μου είναι στο χαμηλότερο επίπεδο και αισθάνομαι ασήμαντη. Πάντοτε εύχομαι να μπορούσα να αποκτήσω ένα πιο όμορφο πρόσωπο.»

10

«Τα μάτια που βλέπω, πολλές φορές έχουν διάφορα χρώματα και κύκλους.»

11

«Η οργάνωση, η επικοινωνία, η παράνοια, η κατάθλιψη, το άγχος και η διαχείριση των συναισθημάτων μου είναι οι μεγαλύτερες μάχες που δίνω.»

12

«Αυτό που ζω, δεν είναι εύκολο και μπορεί να γίνει πολύ εξουθενωτικό, αλλά δεν μένω έξω στους δρόμους να ουρλιάζω. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι σοβαροί – υπάρχουν. Ωστόσο, υπάρχουν και άνθρωποι όπως εγώ, που μένουν μόνοι τους στο σπίτι και κλείνονται στο δωμάτιό τους. Πρόκειται για ένα φάσμα συμπτωμάτων με διαφορετικά επίπεδα σοβαρότητας. Η εμπειρία κάθε ατόμου είναι μοναδική.»

 

 

BoredPanda,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Όταν λέμε «όχι» αλλά πεθαίνουμε για το «ναι»

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika