Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

16χρονη διαγνώστηκε με Καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και οι Γιατροί δεν της έδιναν Ελπίδες. Αυτή όμως αρνήθηκε να Πεθάνει!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

16χρονη διαγνώστηκε με Καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και οι Γιατροί δεν της έδιναν Ελπίδες. Αυτή όμως αρνήθηκε να Πεθάνει.

Όταν το στομάχι της Peyton Linafelter άρχισε να φουσκώνει το Δεκεμβρίου του 2015, πίστευε ότι συνέβαινε μόνο και μόνο επειδή έτρωγε πάρα πολλούς υδατάνθρακες.

Αλλά το στομάχι της συνέχισε να αυξάνεται και σύντομα η Peyton, δεν μπορούσε να κρατήσει κανένα φαγητό.

Ένας γιατρός στο Barbados όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της, της είπε ότι είχε κύστες στις ωοθήκες και ότι έπρεπε να πάει πίσω στο σπίτι της, στην Aurora του Colorado.

Τρεις μήνες αργότερα – στα 16α γενέθλιά της τον Απρίλιο του 2016 – η Peyton διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών 4ου σταδίου.

Η διάγνωση, ακούστηκε σαν θανατική καταδίκη στο μοντέλο που άνθιζε και έχτιζε την καριέρα του. Της δόθηκαν 17 τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης, για τα πέντε επόμενα χρόνια. Όμως, ύστερα από πολλές χημειοθεραπείας και χειρουργική επέμβαση, η Peyton ξεπέρασε τον καρκίνο τον Δεκέμβριο.

Τώρα πια μιλάει για τα προειδοποιητικά σημάδια και προτρέπει τις γυναίκες όλων των ηλικιών, να ελέγχονται.

1

2

3

Πριν από ένα χρόνο, η Peyton ζούσε το όνειρο κάθε έφηβης. Υπέγραψε ένα συμβόλαιο ως μοντέλο, έκανε μαθήματα οδήγησης και είχε κλείσει διακοπές στο Barbados με τους γονείς της.

«Το στομάχι μου είχε πρηστεί και ήμουν χάλια. Ο γιατρός στο Barbados μου είπε να επιστρέψω πίσω στο σπίτι μου, λόγω των κυστών που μου βρήκε στις ωοθήκες.»

Η κοπέλα είχε χάσει βάρος και δεν είχε όρεξη. Το στομάχι της όμως, ήταν ακόμη πρησμένο.

«Μέχρι τον Απρίλιο, φαινόμουν σαν να ήμουν πέντε μηνών έγκυος», είπε. «Η κοιλιά μου πονούσε, το ίδιο και το κάτω μέρος της πλάτης μου.»

4

5

Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, ο καρκίνος των ωοθηκών βρίσκεται στην πέμπτη θέση μεταξύ των θανάτων από καρκίνο στις γυναίκες.

Αλλά οι περισσότερες γυναίκες, ασθενούν μετά την εμμηνόπαυση – 50 τοις εκατό των ασθενών βρίσκονται στην ηλικία των 63 ετών και άνω.
Η Peyton, από την άλλη πλευρά, ήταν μόλις 16 ετών. Οι γιατροί της είπαν, ότι είναι μια από τις νεαρότερες που έχει λάβει αυτή τη διάγνωση.

Η πιθανότητα επιβίωσης, ήταν μόλις 17 τοις εκατό.

«Νομίζω ότι εκείνη την εποχή, το πιο καταστροφικό ήταν ότι ήμουν έτοιμη να χάσω τα μαλλιά μου,» είπε η Peyton.

«Θα έλεγα ότι οι κύστες είχαν περίπου το μέγεθος ενός γκρέιπ φρουτ και στις δύο ωοθήκες», είπε ο Ογκολόγος Dr Saketh Guntupalli.
«Έχει γίνει η ηρωίδα μας. Έχει αγωνιστεί με περισσότερη δύναμη από αυτή που έχουν οι περισσότερες γυναίκες που έχουν τέσσερις φορές την ηλικία της και αυτό λέει πολλά.»

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες της Peyton, ήταν ότι δεν θα μπορούσε να ξαναδουλέψει πια ως μοντέλο. Ωστόσο, ο οργανισμός της συνεργάστηκε.

Μετά από αρκετούς μήνες θεραπείας, η Peyton νίκησε τον καρκίνο στις 22 Δεκεμβρίου. «Κάνω παρέα με φίλους, δουλεύω πολύ και μπορώ να έχω το πιο ωραίο σώμα από ποτέ.»

6

7

Το μοντέλο ακόμη, βοήθησε στην προώθηση της ευαισθητοποίησης του καρκίνου. Έδωσε συμβουλές στις άλλες γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

«Θα έλεγα να πηγαίνετε στο γιατρό σας, για οτιδήποτε και αν νομίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε η Peyton. «Ακόμα κι αν νομίζετε ότι είναι κάτι πολύ απλό, θα μπορούσαν να υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Φροντίστε την υγεία σας και να μην την παραμελείτε.»

 

 

DailyMail,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση στον γάμο μετά το 1ο παιδί: γιατί συμβαίνει και πώς να την προλάβετε

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika