Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΓΕΙΑ

10 tricks για να ξυπνάς ανανεωμένη κάθε πρωί!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10 tricks για να ξυπνάς ανανεωμένη κάθε πρωί

10 tricks για να ξυπνάς ανανεωμένη κάθε πρωί.

Υπάρχουν μερικά τρικς που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να μοιάζεις ανανεωμένη κάθε πρωινό!

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος χρόνος, παρά μόνο μια μικρή προετοιμασία πριν ξαπλώσεις για ύπνο.

Βήμα 1ο: Ενυδάτωση

Το ακούς συνέχεια αλλά το νερό πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που πίνεις πριν κοιμηθείς και το πρώτο που θα ξυπνήσεις. Πίνοντας ημερησίως 8-10 ποτήρια νερό θα σου δώσει ενέργεια, θα κρατήσει τον μεταβολισμό σου σταθερό, καθαρίζει ο οργανισμός σου από τις τοξίνες και γενικά νιώθεις ευεξία. Γιατί όμως το νερό είναι τόσο βασικό πριν κοιμηθείς; Ισορροπεί τα θρεπτικά στοιχεία στον οργανισμό ενώ ηρεμούν οι μύες και οι ορμόνες κάτι που κάνει το νερό βασικό συστατικό προ ύπνου.

Βήμα 2ο: Λούσου ενώ κοιμάσαι

Το καθημερινό λούσιμο μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ανανεωμένη αλλά σου τρώει αρκετό χρόνο και κάνει κακό στα μαλλιά σου, καθώς ξεπλένει το φυσικό ph της τρίχας. Αντί για το κλασσικό σαμπουάν, δοκίμασε σαμπουάν για στεγνά μαλλιά το οποίο το βάζεις πριν κοιμηθείς. Η ζέστη που αναπτύσσεται το βράδυ στα μαλλιά σου, κάνει το σαμπουάν να ενεργεί και έτσι το πρωί ξυπνάς φρεσκολουσμένη και ανανεωμένη.

Βήμα 3ο: Ξύπνα λαμπερή

Ένα πολύ απλό τρικ για να ξυπνήσεις το πρωί απαστράπτουσα είναι να ανακατέψεις λίγη λοσιόν μαυρίσματος με την ενυδατική σου. Έτσι θα έχεις ένα απίστευτο δέρμα το πρωί που θα ξυπνήσεις με χρώμα που θα θυμίζει… Λατίνα!

10 tricks για να ξυπνάς ανανεωμένη κάθε πρωί

Βήμα 4ο: Μαλακά χέρια και πόδια

Υπάρχει ένα πολύ έξυπνο τρικ αλλά εξαιρετικά σημαντικό καθώς τα χέρια είναι εκείνα τα οποία γερνούν πρώτα στο ανθρώπινο σώμα. Το να χρησιμοποιείς πριν κοιμηθείς ενυδατική κρέμα στα χέρια και στα πόδια θα βοηθήσουν το δέρμα σου να παραμένει νέο και ανανεωμένο.
Βήμα 5ο: Θεραπεία για την ακμή

Η ακμή είναι σαν τον έρωτα: Δεν κοιτάζει χρόνια. Χρησιμοποίησε μια κρέμα η οποία καταπολεμά τα σπυράκια της ακμής και χρησιμοποίησε την πάνω στο δέρμα όταν νιώσεις πως κάποιο ανεπιθύμητο σημάδι κάνει την εμφάνιση του.

Βήμα 6ο: Ολονύχτια μάσκα προσώπου
Γιατί να μην κερδίσεις χρόνο ώστε να ξυπνήσεις όμορφη και ανανεωμένη με ένα νεανικό δέρμα; Χρησιμοποίησε μια μάσκα προσώπου ενώ κοιμάσαι και άσε τη θερμότητα του δέρματος να κάνει την υπόλοιπη δουλειά!
Οι πόροι του δέρματος θα ανοίξουν και θα απορροφήσουν τα θρεπτικά συστατικά και έτσι θα ξυπνήσεις ανανεωμένη και όμορφη.

10 tricks για να ξυπνάς ανανεωμένη κάθε πρωί

Βήμα 7ο: Επιδιόρθωσε τα μαλλιά σου
Τι καλύτερο από το να είναι τα μαλλιά σου δυνατά, όμορφα και υγιή; Μπορείς να εφαρμόσεις στα μαλλιά σου λάδι περιποίησης ώστε να επιδιορθώσουν τις τρίχες κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στα συν φυσικά είναι πως τα μαλλιά σου θα μυρίζουν υπέροχα!

Βήμα 8ο: Όμορφες βλεφαρίδες
Πριν πέσεις για ύπνο εφάρμοσε πάνω στις βλεφαρίδες σου serum ώστε το πρωί να έχουν τον όγκο, την αντοχή, ενώ θα είναι και ενυδατωμένες, δίνοντας σου μια εμφάνιση βγαλμένη από περιοδικό μόδας.

Βήμα 9ο: Κοιμήσου σε σατέν

Καιρός να πεις αντίο στα βαμβακερά σεντόνια. Το μέσο κεφάλι ζυγίζει περίπου 4 με 5 κιλά. Σκέψου λοιπόν την αντίσταση που υπάρχει ανάμεσα στο πρόσωπο σου και το ύφασμα, κάτι το οποίο προκαλεί σημάδια το πρωί. Χρησιμοποιώντας σατέν σεντόνια, αυτόματα μειώνεις την αντίσταση και έτσι το πρόσωπο σου παραμένει χωρίς σημάδια από έναν… ανήσυχο ύπνο!

10 tricks για να ξυπνάς ανανεωμένη κάθε πρωί
Βήμα 10ο: Κοιμήσου ανάσκελα

Αν είσαι από εκείνες που κοιμούνται μπρούμυτα ήρθε η ώρα να αλλάξεις τακτική! Η θέση του ύπνου είναι υπεύθυνη για την κατακράτηση υγρών γύρω από τα μάτια, κάτι το οποίο δημιουργεί «σακούλες». Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις στην πλάτη σου δυο μαξιλάρια, ώστε να αποφύγεις την κατακράτηση στο πρόσωπο σου.

ΠΗΓΗ: govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Σκούρες γραμμές στα νύχια: Αιμάτωμα ή καρκίνος; – Πως να τα ξεχωρίσετε – Τι πρέπει να προσέξετε

Newsitamea@