Newsitamea.gr
CELEBRITY ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ

10 διάσημες μαμάδες που επέλεξαν τον τοκετό στο σπίτι!!!ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10 διάσημες μαμάδες που επέλεξαν τον τοκετό στο σπίτι.

Ο φυσικός τοκετός, ο ερχομός του μωρού μας μέσα στο ίδιο μας σπίτι, είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία και αρκετά διαφορετική απ’ την εμπειρία του τοκετού στο μαιευτήριο.

Οι λόγοι για τους οποίους μια μέλλουσα μαμά θα αποφασίσει να γεννήσει στο σπίτι της και όχι στο μαιευτήριο είναι πολλοί. Από το γεγονός ότι θα βρίσκεται στο δικό της οικείο χώρο και θα μειωθούν στο απολύτως απαραίτητο οι ιατρικές παρεμβάσεις στη διάρκεια του τοκετού μέχρι το ότι αφού φέρει στον κόσμο το μωρό της, θα το έχει συνέχεια πλάι της και θα μπορεί να το θηλάσει απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή.

Αυτοί και σίγουρα πολλοί άλλοι οδήγησαν και τις παρακάτω διάσημες μανούλες στον φυσικό τοκετό στο σπίτι.

Pamela Anderson

Δέκα διάσημες μαμάδες που επέλεξαν τον τοκετό στο σπίτι

Όσο κι αν ξάφνιασε τους fan της η ηθοποιός επέλεξε να φέρει στον κόσμο και τους δύο γιούς της στο σπίτι της, δηλώνοντας ότι και τις δύο φορές είχε στο πλευρό της μια μαία.. και τίποτα άλλο.

Demi Moore

Δέκα διάσημες μαμάδες που επέλεξαν τον τοκετό στο σπίτι

Αφού αποκάλυψε την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, η Demi Moore γέννησε την Rumer Willis στο σπίτι και στη συνέχεια καλωσόρισε τις Scout και Tallulah Willis και πάλι στο χώρο της.

Δείτε περισσότερες διάσημες μαμάδες στην παρακάτω gallery:

Eva Amurri Martino / Η διάσημη μαμά επέλεξε να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στη θαλπωρή του σπιτιού της και είναι κάτι για το οποίο όπως αναφέρει και η ίδια δεν μετανιώνει. Ένιωθε ασφάλεια έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και τη μαία της που τη βοήθησαν να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό και μετά από μια αποβολή τον γιο της.

Cindy Crawford / Η Cindy Crawford είναι μια από τις πιο διάσημες μαμάδες του Hollywood που καλωσόρισε το μωρό της στο σπίτι της στο Los Angeles. Υπό την καθοδήγηση μαίας, η Cindy γέννησε στο πλευρό του συζύγου της.

Gisele Bündchen / Το πανέμορφο μοντέλο απέδειξε πόσο δυνατή είναι όταν αποφάσισε να γεννήσει στο μπάνιο του σπιτιού της. «Η διαδικασία του τοκετού ήταν κάτι μαγευτικό. Μου άλλαξε τη ζωή ενώ ένιωσα άκρως ασφαλής και περιτριγυρισμένη από όσους με αγαπούν».

Julianne Moore / Η Julianne Moore είναι άλλη μια από τις γυναίκες που απέφυγαν το μαιευτήριο και επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους στον πιο προσωπικό τους χώρο.

Jennifer Connelly / Η Jennifer Connelly έφερε μαζί με τον άντρα της στον κόσμο το δεύτερό τους παιδί Agnes Lark, μέσα σε μια ειδική πισίνα τοκετού.

Meryl Streep / Από’ τι φαίνεται η Meryl Streep δεν χρησιμοποιεί το σπίτι της μόνο για να αποθηκεύσει τα τόσα βραβεία Oscar που έχει κερδίσει αλλά και για να φέρει στον κόσμο μια από τις τρεις κόρες της.

Ricki Lake / Έχοντας αποκομίσει τις χειρότερες των εντυπώσεων από το μαιευτήριο στην πρώτη της γέννα, η Ricki Lake αποφάσισε να φέρει στον κόσμο τον Owen, το 2001.

Lisa Bonet / Η Lisa Bonet υποστηρίζει τόσο θερμά την διαδικασία της γέννας στο σπίτι που την εφάρμοσε τόσο στην περίπτωση της κόρης της Zoë όσο και στην πιο πρόσφατη, αυτή της Lola.

Joely Fisher / Η Joely Fisher μίλησε για την εμπειρία που βίωσε το 2006 λέγοντας «Είχα αυτή την υπέροχη γέννα στο πρώτο μου παιδί και όπως βλέπετε είναι μια χαρά. Ήταν όλα υπέροχα έχοντας στο πλευρό μου τον άντρα μου και τους αγαπημένους μας φίλους».

ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Δικό μου είναι: Πότε ένα παιδί δυσκολεύεται να μοιραστεί και πώς να το βοηθήσουμε

Penni Syggrou

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika