Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ΕΕΑΣΚΠ «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη

«ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ»
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ»

Η ΕΕΑΣΚΠ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δήμου Πατρέων και της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη και Εθελοντισμού, στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο παρευρέθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Γεωργίου από το πρωί στις 10.00 μέχρι το απόγευμα στις 16.00 και βοήθησε στη συλλογή ειδών ,όπως τροφίμων, ενδυμάτων, υποδημάτων και παιχνιδιών, για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Πατρών.

Με το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» , πλήθος κόσμου ενίσχυσε την προσπάθεια και στάθηκαν με αλληλεγγύη, απέναντι στους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη προσφέροντας από το περίσσευμά τους.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές μας που βοήθησαν σε αυτήν την εκστρατεία αλληλεγγύης.
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας την Κοινωνική Αγάπη και την Προσφορά, γιατί πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση για να προχωρήσουμε στη ζωή μας με δύναμη και ελπίδα !
DSCN0001 DSCN0012 DSCN0059 DSCN0061 DSCN0073
Σήμερα προσπαθήσαμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και καταφέραμε να γεμίσουμε την ψυχή μας με χαρά και συγκίνηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea