ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νέα κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος του « Χαμόγελο του Παιδιού»

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΗΦΙΣΙΑ, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ)
 
Ενημερωθήκαμε από καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής των Βορείων προαστίων Αττικής και συγκεκριμένα Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, ότι νεαρός άνδρας (περίπου 25 ετών), ο οποίος φοράει μπουφάν και σε κάποιες περιπτώσεις επιδεικνύει πλαστό σήμα του συλλόγου μας κάνει έρανο σε καταστήματα των προαναφερθέντων περιοχών.
 
Όπως ο ίδιος επικαλείται σκοπός του είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη λειτουργία ενός νέου σπιτιού από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μάλιστα υπήρξαν καταγγελίες ότι στην κατοχή του είχε μπλοκάκι με αριθμημένα λευκά αποκόμματα.
 
Δυστυχώς κάποιοι πολίτες του έδωσαν χρήματα, εκείνος τους έδωσε αποκόμματα από το μπλοκάκι και επιπρόσθετα ζήτησε από τους καταστηματάρχες στα στελέχη που κράτησε να του βάλουν σφραγίδα των επιχειρήσεών τους.
 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως πάγια κάνει, ενημέρωσε τα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα Ασφαλείας των συγκεκριμένων περιοχών καθώς και την Άμεση Δράση, ενώ ήρθε σε επικοινωνία με τους καταστηματάρχες και πολίτες που κατήγγειλαν τα περιστατικά.
 
Σημειώνουμε ότι τα συγκεκριμένα περιστατικά λαμβάνουν χώρα αρκετές ημέρες και συγκεκριμένα η πρώτη καταγγελία έγινε στις 3/01/2013 ενώ αντίστοιχη λάβαμε και σήμερα 10/01/2013.
 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή του στα συγκεκριμένα περιστατικά. Τονίζει δε, για μία ακόμα φορά, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή  στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού.
 
 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.
 
Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056
www.hamogelo.gr
 
loading...