ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Βασίλισσα του σχολείου τους ένα κορίτσι που πάσχει από σύνδρομο Down-ΒΙΝΤΕΟ

o-KARA-MARCUM-570

 

Μετάφραση google

Οι μαθητές σε Τενεσί γυμνάσιο εκλέγεται ένα κορίτσι με σύνδρομο Down να είναι βασίλισσα  του σχολείου τους .
Την περασμένη εβδομάδα, Καρά Marcum, 19χρονη   κτύπησε τρεις άλλους υποψηφίους για να κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας επάνοδος σε Bolivar Central High School.Σύμφωνα με το Fox News, το σώμα των φοιτητών ψήφισαν για να επιλέξετε ένα νικητή.
«Έχει ακούσει το όνομά της πάνω από την ενδοεπικοινωνία και είπε,« Εγώ, εγώ, εγώ! » Ήταν πραγματικά έκπληκτος , «δάσκαλος Angela Galloway είπε WMCTV.
Το βίντεο που συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο
Galloway αποδίδει νίκη Marcum στην θετική προοπτική της και γοητευτική προσωπικότητα, που είπε την κάνει μια από τις πιο δημοφιλείς μαθητές στο σχολείο.
Της συνοδεία στο δικαστήριο homecoming , μπασκετμπολίστας Kaleb McKinnie, συμφωνεί.
«Έχει κάνει την ημέρα του καθενός καλύτερα και αυτό ακριβώς δίνει πίσω σε αυτήν υποθέτω, γιατί αξίζει, «είπε McKinnie WREG.
Marcum παρέλαβε το βραβείο σε ένα μαύρο φόρεμα και τιάρα. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του σχολείου ότι το βραβείο έχει πάει σε ένα μαθητή με σύνδρομο Down .

(Φωτογραφία μέσω Facebook )kara Marcum
Αξίζει να σημειωθεί ότι, Marcum αναπηρία δεν είναι η μόνη πρόκληση που βρίσκονται αντιμέτωποι. Στην ηλικία των τριών ετών, που υποβλήθηκαν σε μια απειλητική για τη ζωή χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει κάποια καρδιακή πάθηση.
«Εμείς δεν δόθηκε μεγάλη ελπίδα ότι θα είναι ακόμη εδώ σήμερα», είπε Gail Marcum Fox News.
Marcum δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την αποδοχή, η μητέρα της είπε. Της έχει ευλογηθεί με τους συμμαθητές που την βλέπουν ως ένα από αυτά.
Ακόμα κι έτσι, η χειρονομία κάνει ένα σημάδι για την οικογένεια.
«Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχνάμε αυτό και Καρά δεν θα ξεχάσετε ποτέ αυτό », είπε η αδελφή της Fox Μέμφις μου.

newsitamea.gr
 
loading...