Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ζούσε με το πτώμα του συζύγου της και έπαιρνε τη σύνταξή του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

590_

Ζούσε με το πτώμα του συζύγου της και έπαιρνε τη σύνταξή του

 

Στη φυλακή οδηγήθηκε μια γυναίκα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, κατηγορούμενη ότι ζούσε με το πτώμα του 88χρονου συζύγου της στο σπίτι επί εννέα ολόκληρους μήνες. Η ίδια μάλιστα υποστήριξε ότι ήταν επιθυμία του συζύγου της να φάνε το πτώμα του τα πουλιά. Ολα αυτά βεβαίως ενώ εκείνη συνέχιζε να εισπράττει παράνομα τη σύνταξή του.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η Ila Solomon είπε ψέματα για τις συνθήκες του θανάτου του 88χρονου Gerald Gavan . “Ξέρω ότι ήταν λάθος που παρέλειψα να δηλώσω το θάνατο και αυτό είναι έγκλημα. Δεν ξέρω εάν θα μου απευθύνουν κατηγορίες για τη μη δήλωση του θανάτου ή όχι” είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη τον περασμένο Αύγουστο. Τελικά δεν την γλίτωσε και κατηγορήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος για την παράλειψη της δήλωσης του θανάτου.

Τον Ιούνιο, είχε δώσει ακόμα μια συνέντευξη αναφορικά με το πως έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της. Είχε πει ότι εκείνη την ημέρα είχε πάει να κουρευτεί και στη συνέχεια μετά για φαγητό και για καφέ. Όπως είχε αναφέρει ο 88χρονος πέθανε στις 28 Απριλίου από εγκεφαλικό.

Επίσης, είχε δηλώσει ότι ο σύζυγός της ήθελε όταν πεθάνει να τον φάνε τα πουλιά, γι’ αυτό άνοιγε τα παράθυρα και τις πόρτες κάθε μέρα μετά το θάνατό του.

Τελικά, το σώμα του ηλικιωμένου άνδρα σάπισε καθώς βρισκόταν για μήνες στο πάτωμα ενός δωματίου του σπιτιού, αφήνοντας μάλιστα έναν αηδιαστικό λεκέ.

Σύμφωνα όμως με τη δικογραφία, η Solomon  είπε στην αστυνομία μια διαφορετική ιστορία… Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού στις 3 Μαίου αναζητώντας τον 88χρονο, εκείνη τους είπε ότι έλειπε σε ταξίδι με την αδελφή του και κουνιάδο του.

Ενώ στη συνέχεια όταν τη ρώτησαν για το θάνατό του, τους απάντησε ότι έπαθε εγκεφαλικό και ήταν γηροκομείο. Αυτό κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας η οποία μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στο σπίτι εντόπισε ένα μουσαμά καλυμμένο από σκεπάσματα και μια σκόνη που έμοιαζε με ασβέστη

καλύπτονται από σκεπάσματα και ουσία σε μορφή σκόνης που φάνηκε να είναιασβέστη. Από κάτω βρήκαν το πτώμα του συζύγου της σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι πρέπει να είχε πεθάνει πριν από 9 μήνες, ωστόσο είπε ότι η αιτία του θανάτου του παραμένι άγνωστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, η Solomon πριν παντρευτεί τον Gavan το 2012, είχε παντρευτεί τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν, ενδεχομένως και τρεις. Ο δεύτερος γάμος της πραγματοποιήθηκε μάλιστα 9 μέρες αφότου χώρισε με τον πρώτο της σύζυγο, το 1994.

Σήμερα, η Solomon βρίσκεται στη φυλακή αντιμετωπίζοντας πολλαπλές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για κλοπή και απάτη σε βάρος της πρόνοιας, καθώς λάμβανε παράνομα τη σύνταξη του νεκρού συζύγου της.

 

www.enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika