Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ζώδια και ποτά: Πες μου τι πίνεις να σου πω ποιός είσαι!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ζώδια και ποτά: Πες μου τι πίνεις να σου πω ποιός είσαι

 Ζώδια και ποτά: Πες μου τι πίνεις να σου πω ποιός είσαι!!!

 

Πόσα μπορεί να μαντέψει κανείς για την προσωπικότητα του άλλου από το ποτό που παραγγέλνει;

Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το ζώδιό του; Η αστρολόγος Γιώτα Καλογερά αποκαλύπτει τα κρυφά νοήματα πίσω από αυτό το Τζιν Τόνικ που παρήγγειλε ο ωραίος άγνωστος πριν από λίγο στο μπαρ –για να ξέρετε τι να περιμένετε, αλλά και τι να… κεράσετε στον επόμενο γύρο.

Σκέτο Ποτό

Αρκετές φορές θα έχετε συναντήσει ανθρώπους που προτιμούν το ποτό τους σκέτο δίχως νερό, πάγο η οτιδήποτε άλλο. Ο χαρακτήρας και ο τρόπος ζωής αυτών των ανθρώπων συνδέεται άμεσα με αυτήν τη στιγμή απόλαυσης ενός «σκληρού» ποτού. Το φαινόμενο δεν είναι τυχαίο. Από τη φύση τους είναι και οι ίδιοι σκληροί, αποφασιστικοί και φιλόδοξοι. Μπορεί να συμπεριφέρονται απότομα αλλά πάντως είναι ευθείς χαρακτήρες.

Οι άνδρες είναι σταθεροί, σοβαροί και δυναμικοί. Επίσης και οι γυναίκες είναι σταθερές, αποφασιστικές και δραστήριες με έντονη προσωπικότητα. Με λίγα λόγια ξέρουν να αγωνίζονται και να κερδίζουν αυτό που θέλουν.

Σκέτα ποτά προτιμούν ως επί το πλείστον οι Κριοί και οι Σκορπιοί. Πάντως δε χάνετε τίποτα αν προσφέρετε ένα κοκτέιλ άπρικοτ μπράντι και βερμούτ στον… φύλαρχο Κριό προκειμένου να τον ευχαριστήσετε. Όσο για τον Σκορπιό δοκιμάστε ένα «κέντρισμα» από ρούμι, κονιάκ, χυμούς και τσέρι που ασφαλώς ταιριάζει στη μυστηριώδη φύση του.

Η Μάρκα

Για εκείνους που συνηθίζουν να παραγγέλνουν το ποτό τους με το όνομα της μάρκας του, δεν έχουμε παρά να σχολιάσουμε ότι πρόκειται γι ανθρώπους πιστούς και ακριβολόγους. Προτιμούν για παράδειγμα να παραγγέλνουν ένα Gordon’s Tonic, από το να λένε απλά ότι θέλουν ένα τζιν με τόνικ. Παίρνουν πάντα το καλύτερο και είναι διατεθειμένοι να το πληρώσουν όσο και να κοστίζει, αρκεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν να γεύονται κάθε στιγμή της ζωής τους σε όλο το μεγαλείο. Έχουν λεπτό γούστο, είναι ευαίσθητοι και εκλεκτοί. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Αιγόκεροι. Παρ’ όλα αυτά μη νομίσετε ότι ένας Αιγόκερως θα αρνηθεί αν του προτείνετε να κάνει ένα καινούργιο άλμα στα ψηλά μέσα από ένα μείγμα μπράντι τριπλ σεκ και χυμών. Με πάγο (On the rocks) προτιμούν το ποτό τους οι αυθόρμητοι και οι ειλικρινείς χαρακτήρες. Αυτοί που αντιμετωπίζουν κατάματα τη ζωή και πλησιάζουν κατ’ ευθείαν τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Απλοί, μετρημένοι και καθόλου ισχυρογνώμονες, είναι πολύ καλοί συνομιλητές, δε φτάνουν ποτέ στα άκρα κι αν χρειαστεί προσφεύγουν σε συμβιβαστικές λύσεις. Δεν είναι καθόλου απαιτητικοί και ιδιότροποι και συνήθως βάζουν λίγο νερό στο… ποτό τους. Όπως είναι γνωστό, τέτοιοι είναι οι Ζυγοί. Αν θέλετε λοιπόν να ικανοποιήσετε το καλό και φίνο γούστο ενός Ζυγού προσφέρετέ του ουίσκι, γκραν μαρνιέ και χυμούς φρούτων.

Ανάμεικτα

Τα ανάμεικτα ποτά (mixed drinks) ταιριάζουν περισσότερο στους βολικούς και σε αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις ή προτιμήσεις. Γνωρίζουν πότε πρέπει να συμβιβάζονται ή να υποχωρούν. Εύθυμοι, φιλικοί και κοινωνικοί, λατρεύουν κάθε μορφή διασκέδασης και το ξενύχτι. Σπάνια κάθονται μέσα στο σπίτι παρακολουθώντας τηλεόραση ή βίντεο. Θα τους βρείτε κατά κανόνα έξω, να διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους και να εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους. Ο καλύτερος τους φίλος είναι ο μπάρμαν και όπως ίσως μαντέψατε πρόκειται για Τοξότες, Διδύμους και Ιχθύες.

Για να ευχαριστήσετε τον αυθόρμητο Τοξότη προτείνετέ του να δοκιμάσει ένα ζωηρό μείγμα από ρούμι, χυμούς και βενεδικτίνη. Αυτό όμως που σίγουρα θα σας προβληματίσει είναι ποιο πρόσωπο των Διδύμων θα ξεπροβάλλει μετά την επίδραση των ουίσκι, τσέρι, μπράντι και με μία δόση από χυμούς, που ίσως αποφασίσετε να του προσφέρετε. Τους ονειροπόλους, συναισθηματικούς, έξυπνους και διπλωμάτες Ιχθύες συχνά θα τους δείτε να απολαμβάνουν ένα δροσιστικό κοκτέιλ από μία ποικιλία φρούτων ή βότκα με χυμό μήλων και τριπλ σεκ.

Γαρνιρισμένα

Το να επιμένει κανείς για μια ψιλοκομμένη φέτα λεμονιού ή μερικά κερασάκια στο ποτό του αναμφισβήτητα είναι δείγμα σχολαστικότητας, τάξης και περφεξιονισμού. Συνήθως, γαρνιρισμένα ποτά προτιμούν οι άνθρωποι που δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και δεν είναι κρυφό βέβαια πως τα πρωτεία της σχολαστικότητας τα έχουν οι Παρθένοι. Ήσυχοι αλλά δύσκολοι, ιδιόρρυθμοι και απαιτητικοί χαρακτήρες, ξέρουν τι θέλουν και πώς θα το αποκτήσουν. Δεν υποχωρούν και ούτε συμβιβάζονται εύκολα. Όμως , είναι δυνατόν ένα απλό μείγμα βότκας και κρέμας κακάο με τριπλ σεκ να μην ικανοποιήσει τον λεπτολόγο Παρθένο;

Κοκτέιλ

Οι αιώνιοι «παιχνιδιάρηδες και περίεργοι» –με την καλή έννοια– Τοξότες και Υδροχόοι αντίστοιχα έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα κοκτέιλ. Πειραματίζονται διαρκώς και δοκιμάζουν τα πάντα, αρκεί αυτό που πίνουν να είναι εύγευστο. Αρέσκονται στις περιπέτειες και στα πάσης φύσης «παιχνίδια». Περίεργοι, κεφάτοι και ενθουσιώδεις, ζουν για να περνάνε καλά, να γελούν, να διασκεδάζουν και να χαίρονται τη ζωή τους. Δροσίστε τον πειραματιστή και φιλειρηνικό Υδροχόο με ένα κοκτέιλ από ουίσκι, γλυκό κρασί (μαυροδάφνη) σε συνδυασμό με χυμό λεμονιού. Σίγουρα θα τον αιφνιδιάσετε με αυτό το πρωτότυπο και αλλόκοτο ποτό.

Όσον αφορά τα κοκτέιλ που ταιριάζουν στους Ταύρους, Λέοντες και Καρκίνους προτείνουμε: για τον θεληματικό Ταύρο ένα μείγμα απο χυμούς, ρούμι, άπρικοτ, μπράντι και βερμούτ. Το αδάμαστο Λιοντάρι θα εκτιμήσει πολύ ένα μείγμα από ρούμι, γκραν μαρνιέ, χυμούς και τριπλ σεκ, ενώ ο ευαίσθητος Καρκίνος θα ευχαριστηθεί απεριόριστα από το λεπτό χρώμα και άρωμα του τζίν εμπλουτισμένου με παρφέ ντ΄αμούρ, τριπλ σεκ και χυμό φρούτων.

Μπίρα

Η μπίρα αρέσει στον περισσότερο κόσμο. Γεγονός είναι ότι όσοι πίνουν μπίρα είναι άνθρωποι απλοί και ως επί το πλείστον προσγειωμένοι. Δεν επιθυμούν να προκαλούν την προσοχή των άλλων ή να αποτελούν κάτι το εξαιρετικό. Ξέρουν πού βαδίζουν και αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά τη ζωή. Ίσως αρχικά σας φανούν λίγο περιθωριακοί ή εσωστρεφείς. Όταν όμως τους γνωρίσετε από κοντά, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο εγκάρδιοι είναι ως χαρακτήρες. Αναζητούν την ουσία των πραγμάτων και ξέρουν να την απολαμβάνουν. Δε συνηθίζουν να φλυαρούν ή να περιττολογούν και σπανίως πλανώνται από τα φαινόμενα. Δύσκολα θα μπορούσε κανείς να πει ειδικά ποιό ζώδιο πίνει μπίρα, κυρίως όμως την προτιμούν οι Υδροχόοι.

Κρασιά

Οι καλοπερασάκηδες, εκλεκτικοί Ταύροι και Λέοντες ακολουθούν τη γνωστή ρήση «οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου». Μην τους φαντάζεστε βέβαια να πίνουν ρετσίνα ή κανένα κοινό κρασί. Δυστυχώς, ακόμα και το κρασί λειτουργεί γι’ αυτούς ως μέσο αυτοπροβολής και επίδειξης. Ούτε λόγος βέβαια να γίνεται για τη σαμπάνια, ιδίως αν είναι γαλλική, για την οποία οι Λέοντες εκδηλώνουν ιδιαίτερη προτίμηση. Τα κρασιά –ειδικά τα κόκκινα και τα ροζέ– είναι η αδυναμία και των Καρκίνων.

 

 

 

diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika