Newsitamea.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξύπνησε και του έλειπαν οι όρχεις!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

766C

Ξύπνησε και του έλειπαν οι όρχεις!

Πώς ένα ποτό κατέληξε σε εγχείρηση στη Ρωσία .Ο 30χρονος ρώσος ηθοποιός Dmitry Nikolaev δεν θα περίμενε ποτέ πώς ένα βραδινό ποτό θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη για τον αντρισμό του.

Αν και παντρεμένος ο 30χρονος ανταποκρίθηκε στο φλερτ μια ξανθιάς γυναίκας στο μπαρ που είχε πάει μετά την παράσταση στην οποία παίζει σε ένα μικρό θέατρο της Μόσχας. Η γυναίκα τον προσκάλεσε να πάνε μετά το ποτό για σάουνα. Η κατάληξη; Ο Nikolaev ξύπνησε την επόμενη μέσα σε αφόρητους πόνους, σε μια στάση λεωφορείου, για να διαπιστώσει ότι του είχαν αφαιρέσει τους όρχεις, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τίποτα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η αστυνομία αναζητά μια συμμορία –στην οποία πιθανώς μέλος της είναι και ένας γιατρός- που εμπορεύεται ανθρώπινα όργανα. Όταν ο άτυχος 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι κάποιος, με ιατρική παιδεία, τον είχε εγχειρήσει. Σύμφωνα με την αστυνομία το ποτό του θύματος είχε νοθευτεί με άγνωστο ναρκωτικό.

Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι ο Nikolaev ντράπηκε πολύ να αποκαλύψει στη γυναίκα του τι ακριβώς είχε πάθει. Τη φωτογραφία του θύματος στο νοσοκομείο είχε αποκλειστικά το Russia’s Life News.

 

http://www.newsbeast.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Απίστευτη Ιστορία μία Γυναίκας που παρά τον Καρκίνο, έχει καταφέρει να εμπνεύσει Εκατομμύρια Ανθρώπους!!!-ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Μύκητες γεννητικών οργάνων: 4 συνήθειες που επιδεινώνουν την κατάσταση

Newsitamea@

Καρκίνος των όρχεων: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα

Newsitamea@