Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ξύπνησε από ΚΩΜΑ μετά από ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ και έμαθε ότι είχε γεννήσει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δεν πίστευε στα αυτιά της όταν την ενημέρωσαν οι γιατροί

Μια νέα μαμά περιέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που ξύπνησε από κώμα και ανακάλυψε ότι είχε ένα μωρό δέκα ημερών.

Η 33χρονη Κιάρα Μάρεϊ από τη Βόρεια Ιρλανδία έπαθε εγκεφαλικό όταν ήταν έγκυος 37 εβδομάδων και οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να της πάρουν το μωρό.

Ο γιος της Τζέιμς ήρθε στον κόσμο στις 30 Οκτωβρίου 2015 και ζύγιζε 2.494 γρ., ενώ οι γιατροί κράτησαν τη μητέρα του σε τεχνικό κώμα μετά από το χειρουργείο για να δώσουν χρόνο στο σώμα της να αναρρώσει.

«Πριν από το χειρουργείο δεν μου είπαν ότι θα γεννούσα. Η νοσοκόμα τελικά μου είπε ότι γέννησα το μωρό μου και δεν το πίστευα. Ο άνδρας μου τον έφερε στο νοσοκομείο και ήταν υπέροχα», είπε η Κιάρα.

Πριν από το εγκεφαλικό, η Κιάρα είχε μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, αλλά στις 29 Οκτωβρίου 2015 έπαθε το εγκεφαλικό λόγω ανευρύσματος στον εγκέφαλο.

Η 33χρονη δεν αισθάνθηκε καλά μετά το πρωινό και πήγε να ξαπλώσει. Δεν κατάφερε όμως να φτάσει στο κρεβάτι της και κατέρρευσε.

Εκείνη την ώρα ήταν ολομόναχη στο σπίτι, αφού ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Όπως είπε μάλιστα η ίδια για επτά ολόκληρες ώρες κείτονταν αναίσθητη στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς της.

«Δεν ένιωθα το μωρό μου καθόλου. Ανησυχούσα πιο πολύ γι’ αυτόν παρά για εμένα. Στην αρχή νόμιζα ότι απλά λιποθύμησα. Ήταν τρομακτικό. Έκλεισα τα μάτια και ευχόμουν ο χρόνος να περάσει γρήγορα. Χάρηκα όταν άκουσα το κλειδί στην πόρτα και φώναξα στον άνδρα μου να έρθει να με βοηθήσει», είπε.

Αμέσως ήρθε ασθενοφόρο και η Κιάρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί της είπαν ότι έπαθε εγκεφαλικό και ότι το μωρό της ήταν ευτυχώς καλά.

Μετά την επέμβαση ο σύζυγός της επέστρεψε στο σπίτι με το μωρό και κάθε μέρα ταξίδευε επί τρείς ώρες από το σπίτι στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό της συζύγου του.

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας η Κιάρα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης και μπορούσε να βλέπει το γιο της δύο φορές την ημέρα.

Πλέον βρίσκεται στο σπίτι της και απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής της με τον μονάκριβο γιο της.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika