Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ξίδι για καλύτερη… κοιλιά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Ξίδι για καλύτερη… κοιλιά

 Ξίδι για καλύτερη… κοιλιά

Αν μέχρι τώρα το είχατε για να αντιμετωπίζετε τις έντονες οσμές από τα πιάτα σας ή για τις φακές και 2-3 άλλα φαγητά, το ξίδι πρέπει να σταματήσει να είναι διακοσμητικό στην κουζίνα σας.

Η χρήση του ξιδιού στο φαγητό κάνει πιο έντονη τη γεύση του αλατιού που έχουμε προσθέσει σε αυτό κι έτσι εκτός του ότι συμβάλλει στο να χρησιμοποιήσουμε λιγότερο αλάτι ωφελώντας την καρδιά μας, δεν μας στερεί τίποτα σε γεύση, όπως έχει αποκαλύψει παλιότερη μελέτη ιαπωνικού Πανεπιστημίου.

Συν τοις άλλοις, το ξίδι και η καθημερινή κατανάλωσή του συνδέεται και με βελτίωση της… κοιλίτσας, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, περιέχει οξικό οξύ το οποίο  βοηθάει το σώμα να παράγει ένζυμα που διαλύουν το λίπος, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση μέρους του λίπους από την περιοχή της κοιλιάς όπου και συνήθως συσσωρεύεται.

 

ΠΗΓΗ: www.clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σούπερ φρούτο που απογειώνει τις αθλητικές επιδόσεις – Ιδανικό για δρομείς

Efi Nika

5 μυστικά για νυχτερινό snacking χωρίς ενοχές

Efi Nika

«Σημασία έχει τι τρως, όχι κάθε πότε τρως»: Ένας καθηγητής εξηγεί τι να προσέχουμε στη διαλειμματική νηστεία

Efi Nika