Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα 2016

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

13600327_872

Η Ελλάδα, στην 4η συνεχόμενη συμμετοχή της, «ανεβαίνει» στην Φινλανδία με 8μελή αποστολή, μέλη της «ΣΚΥΤΑΛΗΣ», του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα. Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής, έχουν κάνει μεταμόσχευση καρδιάς ή πνεύμονα -ο «νεώτερος» πριν 2 χρόνια κι ο «παλαιότερος» πριν 25 χρόνια-  και συμμετέχoυν στους αγώνες δίνοντας το πιο ισχυρό μήνυμα, το μήνυμα της ΖΩΗΣ: «από την Καρδιακή-Πνευμονική Ανεπάρκεια τελικού σταδίου, στη Μεταμόσχευση, στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες!».

Οι αγώνες, οι οποίοι οργανώνονται κάθε 2 χρόνια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μεταμόσχευσης Καρδιάς-Πνεύμονα (www.ehltf.info), είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση ατόμων με μεταμόσχευση Καρδιάς-Πνεύμονα στην Ευρώπη.

Η «Σκυτάλη» θα ήθελε να εκφράσει  από καρδιάς τις πιο θερμές ευχαριστίες μας προς τις εταιρείες ASTELLAS, PHOENIX Medical Equipment και PHARMEX, για την ευγενική οικονομική στήριξή τους, που έκανε δυνατή την συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.

1364510

Συνδεθείτε μαζί μας «ζωντανά», κάντε Like στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και παρακολουθείστε τους Αγώνες μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα φρέσκα νέα της ελληνικής Αποστολής!!! https://www.facebook.com/syllogos.vareos.kardiopnevmonopathon.

ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

Η «Σκυτάλη» είναι ένας από τους επίσημα συνεργαζόμενους συλλόγους που συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Τρέξε μαζί μας, Τρέξε για την ΖΩΗ!

Newsroom Aμεα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea