Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Βρήκαν ένα Μικρό Κοτσύφι που δεν είχε Πόδια. Δείτε ΤΙ του έβαλαν ως Προσθετικά Μέλη και πλέον στέκεται και πάλι όρθιο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Τι κάνεις όταν βρίσκεις ένα κοτσύφι με τραυματισμένα πόδια; Παίρνεις λίγη ταινία και λίγο χαρτόνι, προσθέτεις λίγη δημιουργικότητα και βρίσκεις μια λύση για να διορθώσεις το πρόβλημα! Κάποιοι καλοί άνθρωποι στο California Wildlife Center (CWC) έσωσαν ένα κοτσύφι το οποίο δεν μπορούσε να περπατήσει καλά εξαιτίας μιας πάθησης στα πόδια του.

To πουλάκι είχε τραυματιστεί από κάτι που έκανε τα πόδια του να διπλώνουν, μια συχνή πάθηση στα νεαρά πουλιά. Οι διασώστες έφτιαξαν κάτι που μοιάζει με μικροσκοπικά χιονοπάπουτσα. Σχεδιάστηκαν έτσι ώστε τα πόδια του πουλιού να βρίσκονται σε σωστή στάση και να γιατρευτούν. Πριν από αυτό, το πουλί στεκόταν στις μύτες, κάτι που επιβάρυνε το τραύμα.

“Συνήθως χρειάζεται μια βδομάδα με τα χιονοπάπουτσα πριν επανέλθουν τα πόδια στο φυσιολογικό”, είπε ο Duane Tom από το CWC στο The Dodo. Oι πηγές επιβεβαιώνουν ότι η επέμβαση με τα χιονοπάπουτσα είχε επιτυχία. Το πουλάκι είναι έτοιμο να επιστρέψει στην φύση και να μας μαγέψει με τα τιτιβίσματα του.

Πρόσφατα σώθηκε ένα κοτσύφι από το California Wildlife Center.

13

Οι διασώστες έφτιαξαν μικρά “χιονοπάπουτσα” για να θεραπεύσουν τα πόδια του.

14

 

boredpanda.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika