Newsitamea.gr
AMEA news

Βουλευτής σε μητέρα ανάπηρου που είναι φτωχή: «Να τρώτε λιγότερο»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

disabled-

Βουλευτής σε μητέρα ανάπηρου που είναι φτωχή: «Να τρώτε λιγότερο»

Έδωσε συμβουλές για την οικονομική κρίση

Ο Ρώσος βουλευτής, Ιλία Γκάφνερ, φαίνεται πως έχει φαντασία… γιατί δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τις εξοργιστικές συμβουλές που έδωσε σε μια γυναίκα, η οποία δεν είχε χρήματα να αγοράσει ζάχαρη στον καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι, γιο της!

«Καλό θα ήταν να τρώτε λιγότερο, να χρησιμοποιείτε παντζάρια αντί για κραγιόν, να προτιμάτε τις ρωσικές βαμβακερές ρωσικές κιλότες από τα σικ γαλλικά εσώρουχα και να θυμάστε ότι ο Θεός δοκιμάζει την πίστη σας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εάν δεν έχετε αρκετά χρήματα, θα πρέπει να θυμηθείτε ότι είμαστε Ρώσοι, επιζήσαμε του λιμού και του κρύου, οφείλουμε να σκεφτούμε την υγεία μας και να τρώμε λιγότερο».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα τρόφιμα στην χώρα έχουν γίνει πανάκριβα, μιας και οι τιμές τους έχουν σημειώσει αύξηση από 10% έως 50%, εξαιτίας των δυτικών κυρώσεων και της πτώσης των τιμών του πετρελαίου.

Πάντως, οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τον κόσμο να δηλώνει εξοργισμένος. Μετά από τον ντόρο που δημιουργήθηκε, εκείνος αποφάσισε να μαζέψει τα αμάζευτα και ζήτησε συγγνώμη.

http://www.star.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou