Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βόλος: Βρέθηκε ένα σακουλάκι στην τσέπη του 15χρονου που πέθανε από ανακοπή!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα ακριβή αίτια θανάτου, του 15χρονου Χρήστου από τη Ν. Ιωνία, διερευνά πλέον η Αστυνομία, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη δήλωση που έκανε και στο magnesianews.gr o διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ματθαίος Δραμητινός, ότι βρέθηκε πάνω του ένα σακουλάκι με άγνωστης σύνθεσης σκόνη, που παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, μετά από επεισόδιο που φέρεται να σημειώθηκε ανάμεσα σε συγγενείς του 15χρονου και ενός αλλοδαπού στο χώρο του Νοσοκομείου, λίγη ώρα μετά την μεταφορά του νεαρού στο Νοσοκομείο, ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και αύριο Πέμπτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ο θάνατος

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Βόλου ο απρόσμενος χαμός ενός 15χρονου μαθητή από τη Ν. Ιωνία τη Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σκορπίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Ο νεαρός Χρήστος Τ. είχε διακομιστεί, ανήμερα των Χριστουγέννων και της ονομαστικής του εορτής, στο Νοσοκομείο με πρόβλημα στην καρδιά και οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν ζωντανό, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Ο ανήλικος μαθητής εισήχθη στο Νοσοκομείο χωρίς σφιγμό και πνοή και αμέσως στα επείγοντα έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κατά την οποία επανήλθε η καρδιά του, ωστόσο οι γιατροί παρατήρησαν ενυδρίαση στα μάτια, που σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα με τον εγκέφαλο.

Ο 15χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η κατάστασή του ήταν σταθερή, αλλά υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς, που φαίνεται ότι ήταν μοιραία, καθώς έγινε ξανά προσπάθεια ανάνηψης, αλλά δεν ανταποκρινόταν ο εγκέφαλος.

«Οι υπαίτιοι θα το πληρώσουν»

Αναπάντητα ωστόσο παραμένουν τα ερωτήματα για τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του Χρήστου, καθώς σε ανάρτησή της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, το οποίο έχει κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα για τον απρόσμενο θάνατο του 15χρονου, η αδελφή του στέλνει μήνυμα πως οι υπαίτιοι θα το πληρώσουν!

Συγκεκριμένα τονίζει: «Παιδιά σήμερα νωρίς το πρωί ο Χρηστάκος μου ο αδερφός μου έφυγε μακριά… Για να είναι καλά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους να είστε καλά αλλά…Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλάν δεν γλιτώνουν. Έχασα τον μικρό μου Χρηστάκο μου. Σεβαστείτε το σας παρακαλώ πολύ. Το λέω δημόσια γιατί είχε πολλούς φίλους το ψυχάκι μου. Σας παρακαλώ. Καλό παράδεισο ζωή μου. Σ’ αγαπώ άγγελέ μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ψυχή μου».

Το σακουλάκι

Σύμφωνα με τον διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Ματθαίο Δραμητινό, ο ανήλικος μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και πνοή, ενώ πάνω του βρέθηκε ένα σακουλάκι με άγνωστης σύνθεσης σκόνη, που παραδόθηκε στην Αστυνομία. Μάλιστα οι γιατροί δεν υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου, καθώς αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, έξω από το Νοσοκομείο Βόλου φέρεται να σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε συγγενείς του 15χρονου και ενός αλλοδαπού ο οποίος όπως προαναφέρθηκε συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και αύριο Πέμπτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Η Αστυνομία παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, καθώς και τοξικολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του ανήλικου μαθητή.

Η κηδεία του 15χρονου έγινε την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων.

 

magnesianews.gr,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou