Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Βοήθησε μία Ηλικιωμένη να αλλάξει Λάστιχο. Δεν είχε Ιδέα όμως ΠΟΥ θα τον Οδηγούσε αυτή του η Πράξη!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4

Όταν βγήκε η ρόδα από το αυτοκίνητο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, δεν είχε ιδέα πώς θα γυρνούσε σπίτι. Ένας νεαρός άντρας ταξίδευε στον δρόμο αυτό και είδε το αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στην άκρη. Παρατήρησε μια ηλικιωμένη γυναίκα να κάθεται μέσα με ανήσυχο βλέμμα. Αποφάσισε να σταματήσει και να την βοηθήσει.

43

Η γυναίκα ανησύχησε βλέποντας τον ξένο να την πλησιάζει. Τι ήθελε; Είχε σκοπό να την βοηθήσει;

44

Αφού δεν μπορούσε να φτιάξει την ρόδα μόνη της, δεν είχε άλλη επιλογή. Έδωσε στον άντρα την ρεζέρβα και της την άλλαξε πολύ γρήγορα.

45

Η γυναίκα ευχαρίστησε τον νεαρό άντρα και προσφέρθηκε να τον πληρώσει για την δουλειά που έκανε. Αλλά εκείνος δεν ήθελε να πάρει τα χρήματα της σε αντάλλαγμα για την βοήθεια που της είχε προσφέρει. Αντιθέτως, της είπε, “Απλά σκεφτείτε με όταν δείτε κάποιον άλλο που έχει ανάγκη. Θυμηθείτε τον Brian Anderson και πληρώστε για την καλή πράξη κάνοντας μια άλλη καλή πράξη.”

46

Λέγοντας αυτό, ο άντρας έφυγε. Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από την πράξη καλοσύνης που ένιωσε ζαλάδα. Μπήκε στην Mercedes της, οδήγησε για λίγο και σταμάτησε σε ένα καφέ.

Εκεί συνάντησε μια χαμογελαστή σερβιτόρα, η οποία της πρόσφερε μια πετσέτα για να σκουπίσει τα μαλλιά της που είχαν βραχεί από την βροχή. Τότε, η γυναίκα παρατήρησε ότι η σερβιτόρα ήταν έγκυος σε προχωρημένο στάδιο. Πρέπει να ήταν πολύ κουρασμένη, κι όμως έδειχνε σαν το πιο χαρούμενο άτομο στον κόσμο.

48

Η ηλικιωμένη γυναίκα παρήγγειλε ένα ποτήρι λεμονάδα και το ήπιε γρήγορα. Μετά θυμήθηκε τον Brian Anderson. Έδωσε 100 δολάρια για την λεμονάδα και όταν η σερβιτόρα πήγε να της φέρει τα ρέστα, βγήκε γρήγορα από το μαγαζί και έφυγε.

Η σερβιτόρα είδε το σημείωμα που είχε γράψει η ηλικιωμένη γυναίκα πάνω σε μια χαρτοπετσέτα: “Ένας καλός άντρας με βοήθησε στον δρόμο, γι’αυτό κι εγώ τώρα βοηθάω εσένα”.

Είχε ακόμα 400 δολάρια μέσα στην χαρτοπετσέτα.

49

Η σερβιτόρα ένιωσε ζαλάδα. Το μωρό της θα γεννιόταν τον επόμενο μήνα και έτσι οι εβδομάδες που θα ακολουθούσαν θα ήταν πολύ δύσκολες. Τελείωσε την δουλειά και έφγυε.

Μετά από μερικές ώρες έφτασε επιτέλους σπίτι. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και σκέφτηκε πόσο τυχερή ήταν. Έγειρε προς τον άντρα της, τον φίλησε στο μέτωπο και του είπε, “Σ’αγαπώ, Brian Anderson…”

Μία πανέμορφη ιστορία που αποδεικνύει την δύναμη της θετικής ενέργειας. Μην χάνετε χρόνο, βοηθήστε αυτόν που είναι δίπλα σας. Αργά ή γρήγορα το καλό που κάνατε θα βρει τον τρόπο του να επιστρέψει!

 

 

brightside.me,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika