Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Βλέπετε αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν: 8 σημάδια ότι είστε πολύ ευαίσθητοι στην ενέργεια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

008442

Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων με ενσυναίσθηση, των ανθρώπων που είναι πολύ ευαίσθητοι στην ενέργεια και στα συναισθήματα του περιβάλλοντος.

Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση είναι αυτοί που έχουν την ικανότητα να καταλαβαίνουν τις νοητικές και συναισθηματικές καταστάσεις των άλλων. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια μεγάλη κοινωνική νοημοσύνη και είναι πολύ καλοί στο να βοηθούν τους άλλους στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Το να είστε σε θέση να αναγνωρίζετε ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια είναι σημαντικό επειδή συχνά σκεφτόμαστε ότι αυτά τα οποία αντιμετωπίζουμε και νιώθουμε δημιουργήθηκαν αρχικά μέσα μας. Τι γίνεται όμως αν κάποιες από τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας προέρχονται από τους ανθρώπους που είναι στον ίδιο χώρο με εμάς; Ή από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας;

Ακολουθούν 8 κοινά χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση και μεγάλη ευαισθησία έχουν:

Νιώθετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, ακόμα και αν δεν είναι κοντά σας

Αν είστε άτομο με ενσυναίσθηση, μπορείτε να αντιληφθείτε το ενεργειακό πεδίο των άλλων ακόμα και αν δεν είναι δίπλα σας. Μπορεί να είναι στην άλλη άκρη της πόλης ή της χώρας αλλά ακόμα είστε ικανοί να αντιληφθείτε τα συναισθήματά τους. Κάποιος που είναι ευαίσθητος στην ενέργεια, είναι σημαντικό να έχει τη συνήθεια να ρωτάει τον εαυτό του «Είναι αυτά τα συναισθήματα δικά μου;» Μπορείτε να γλιτώσετε τον εαυτό σας από πολλή ταλαιπωρία αν μπορείτε να αναγνωρίζετε αν αισθάνεστε άσχημα εξαιτίας του ενεργειακού πεδίου κάποιου άλλου ή του δικού σας.

Νιώθετε καταβεβλημένοι σε μέρη με πολύ κόσμο

Προτιμάτε τους λίγους ανθρώπους ή να είστε μόνοι από το να είστε σε μέρη με πολλές ομάδες ανθρώπων όπου παίρνετε όλη την αρνητικότητα των άλλων πάνω σας.

Είστε ευαίσθητοι στο φως, στους ήχους στις μυρωδιές και τα αγγίγματα

Δεν σας αρέσουν τα έντονα φώτα και έχετε μια οξεία αίσθηση της γεύσης, του αγγίγματος και της όσφρησης. Το να είστε άτομο με ενσυναίσθηση σημαίνει ότι το μυαλό σας και το σώμα σας είναι συνδεδεμένα και από φυσικού σας είστε περισσότερο ευαίσθητοι σε όλες τις ενέργειες γενικά, ακόμα και στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και τις αισθητηριακές πληροφορίες.

Ξέρετε πράγματα για τα οποία δεν έχετε απόδειξη

Απλά γνωρίζετε πράγματα για τα οποία δεν έχετε κάποια λογική εξήγηση ή απόδειξη. Με άλλα λόγια έχετε μια πολύ δυνατή διαίσθηση και είστε ικανοί να αντιλαμβάνεστε πράγματα που σας δίνουν μια εικόνα για πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν. Αν είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια, ίσως να μπορείτε βλέποντας κάποιον, να δείτε αν είναι καλός ή κακός και αν πρέπει να τον αποφύγετε. Ίσως να έχετε πει σε κάποιον φίλο σας ότι είχατε ένα άσχημο προαίσθημα για τον σύντροφό του και αργότερα να μάθατε ότι ο τελευταίος τον απάτησε.

Οι άνθρωποι σας λένε ότι είστε πολύ ευαίσθητοι

Οι άνθρωποι γύρω σας, σας λένε ότι είστε πολύ ευαίσθητοι. Αισθάνεστε περισσότερο, σκέφτεστε περισσότερο και βιώνετε τα συναισθήματα σε ένα πιο βαθύ επίπεδο από τους περισσότερους ανθρώπους.

Ξέρετε πότε σας λένε ψέματα

Μπορείτε να διαβάσετε την γλώσσα του σώματος πολύ καλά. Είστε επίσης ικανοί να έχετε μια νοητική εικόνα των συναισθημάτων και των ψυχολογικών καταστάσεων των άλλων. Όταν οι άνθρωποι, σας λένε ψέματα, μπορείτε να παρατηρήσετε την αλλαγή στο ενεργειακό τους πεδίο και τον τόνο της φωνής τους. Ξέρετε ότι ξέρουν πως λένε ψέματα και έχετε μια καλή ιδέα του τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο ενεργειακό τους πεδίο. Το να έχετε ενσυναίσθηση, σας δίνει την ικανότητα ανίχνευσης των βλακειών που λένε οι άλλοι.

Σας είναι δύσκολο να παρακολουθείτε την βία στην τηλεόραση

Πότε πότε, νιώθετε άσχημα όταν βλέπετε βία στην τηλεόραση ή στις ταινίες, μιας και είστε άτομο που βάζει τον εαυτό του στη θέση των άλλων και συχνά σκέφτεστε πώς θα ήταν αν βιώνατε κάτι παρεμφερές. Παρόλο που αυτό είναι μόνο μια σκηνή στο έργο, μπαίνετε μέσα στο ψυχολογικό και συναισθηματικό αποτέλεσμα της σκηνής, σαν να συνέβαινε στην πραγματική ζωή.

Αποφεύγετε ενστικτωδώς τα ενεργειακά βαμπίρ

Αποφεύγετε ανθρώπους και σχέσεις με ανθρώπους που σας ρουφάνε την ενέργεια. Από τη στιγμή που είχατε εμπειρίες με ενεργειακά βαμπίρ στο παρελθόν, ξέρετε πώς να τα αναγνωρίζετε. Το ενεργειακό σας πεδίο αναπτύσσει ένα είδος ασπίδας και ενστικτωδώς σας αποτρέπει από το να συναντήσετε τέτοιους ανθρώπους. Το να ζείτε ως άτομο με ενσυναίσθηση, δεν είναι κάτι εύκολο για εσάς, ιδιαίτερα αν ζείτε με τη νοοτροπία του θύματος, που σημαίνει ότι δίνετε τα κλειδιά της καρδιάς σας στα χέρια άλλων ανθρώπων. Ωστόσο, είστε κάτι περισσότερο από ένα ενεργειακό σφουγγάρι. Έχετε δύναμη, θέληση και επιλογή. Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη και να πάρετε πίσω τον έλεγχο του ενεργειακού σας πεδίου.

ΠΗΓΗ: www.awakengr.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea