Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Βίντεο viral: Κοριτσάκι θέλει να πάει στην Αφρική να τη φάνε τα λιοντάρια-Δείτε την αντίδραση του μπαμπά της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Βίντεο viral: Κοριτσάκι θέλει να πάει στην Αφρική να τη φάνε τα λιοντάρια-Δείτε την αντίδραση του μπαμπά της

Η μικρή Daniela Gareyeva, έκανε αυτό που κάνουν κάποια στιγμή όλα τα παιδιά στην ηλικία της. Δεν της άρεσε η επίπληξη του μπαμπά της και αποφάσισε να φύγει μόνη της για την… Αφρική.

Μπορεί να σας φαίνεται ως ένα ακόμη βιντεάκι, όμως είμαστε σίγουροι πώς θα σας καθηλώσει και πως θα σας κάνει να κλαίτε από τα γέλια.

«Αυτό ήταν μπαμπά! Φεύγω!», λέει η μικρή στην αρχή του βίντεο, σε έξαλλη κατάσταση και με κλαμένα ματάκια, καθώς παράλληλα βαδίζει προς την ντουλάπα που βρίσκονται τα ρούχα και τα παπούτσια της. «Πού θα πας;» της λέει ο μπαμπάς της, έχοντας ένα σοβαρό ύφος. «Πάω στην Αφρική. Εκεί που τα παιδάκια πεινάνε. Φτωχά και πεινασμένα παιδάκια! Μπαμπά, δώσ’μου…», απάντησε η μικρούλα!

«Και γιατί θα πας εκεί;», ρώτησε ξανά όλο σοβαρότητα ο μπαμπάς της, που παράλληλα απαθανατίζει όλη τη συζήτηση στο κινητό του, «Γιατί ο μπαμπάς μου συνέχεια με προσβάλει.Γιατί συνέχεια με φωνάζουν! Η μαμά και ο μπαμπάς…», απαντά η μικρή και συνεχίζει, καθώς περπατά προς την κουζίνα να πάρει ένα χαρτομάντηλο να σκουπίσει τη μύτη της,«… επειδή δεν συμπεριφέρομαι σωστά!».

«Τότε μήπως να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι σωστά;»

«Όχι! Δεν θέλω! Θέλω να πάω στην Αφρική, τα παιδάκια, να δω που πεινάνε. Και θα πεινάω και εγώ. Ούτε νερό. Σταμάτα μην τραβάς βίντεο. Σβήστα όλα!»

Μπαμπάς: «Τι θα κάνεις τώρα;»
Μικρούλα: «Δώσμου το παντελόνι μου», λέει η μικρή που λίγο αργότερα ενώ θα του πει πώς δεν τον χρειάζεται, θα ζητήσει τη βοήθειά του για να της το φορέσει και να την κουμπώσει.

Δείτε τη συνέχεια του διαλόγου στο παρακάτω βίντεο, καθώς και το πώς η μικρή προσπαθεί με τον τρόπο της να κάνει τον μπαμπά της να της πει να μείνει, χρησιμοποιώντας ακόμη και επιχειρήματα όπως, «Θα με φάνε τα λιοντάρια», «Θα με φάνε οι αρκούδες» κλπ.

Καθ όλη τη διάρκεια του βίντεο, η μικρή κλαίει ασταμάτητα και συνεχίζει να διαπραγματεύεται τη φυγή της, ακόμη και όταν ο μπαμπάς της αρνείται να την πάει στην Αφρική, ζητώντας του να της καλέσει ταξί!

ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika