Newsitamea.gr
ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Το βίντεο που κάθε πατέρας με παιδί με σύνδρομο down θα έπρεπε να δεί !!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

89

Το βίντεο που κάθε πατέρας με παιδί με σύνδρομο down θα έπρεπε να δεί !!! 

Οι μπαμπάδες είναι οι καλύτεροι.

Προσδοκώντας την Ημέρα του Πατέρα,το Ίδρυμα Ζερομ Λεζέν,που αποτελείται από μια ερευνητική ομάδα που υπερασπίζει ανθρώπους με γενετικά διανοητικές αναπηρίες , έθεσε στην κυκλοφορία ένα βίντεο που τιμάει τους μπαμπάδες με παιδιά με σύνδρομο down .

newsitamea

Το βίντεο με τίτλο:”Αγαπητέ μου μπαμπάκα”,προσφέρει στον τηλεθεατή μια γρήγορη ματιά στο δεσμό πατέρα-παιδιού από τη βρεφική ως την εφηβική ηλικία.Τραβηγμένο κυρίως από την πλευρά του παιδιού , αποτίει φόρο τιμής στο σημαντικό ρόλο που παίζουν οι μπαμπάδες στη ζωή των παιδιών τους με σύνδρομο down .

‘’Αποπειράται να διασκορπίσει την προκατάληψη απέναντι στα παιδιά αυτά θυμίζοντας ελαφρά στους τηλεθεατές ότι τα παιδιά με αναπηρίες είναι παιδιά πάνω από όλα’’,αναφέρει η περιγραφή της ιστοσελίδας του Ιδρύματος Ζερόμ Λεζέν. 

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω:

As a special tribute to fathers and their children living with Down syndrome, the Jerome Lejeune Foundation launched a video this week in honor of Father’s Day called “My Dear Dad.” Please watch and share this heartwarming video that provides a glimpse into moments shared by a father and his very special son. #MyDearDad

Posted by Jérôme Lejeune Foundation on Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

 

Αγαπητέ μου μπαμπάκα,τα πας περίφημα σας πατέρας.Από τότε που ήμουν μικρός,πάντα με φρόντιζες.Είσαι έξυπνος και καθυσηχαστικός . Είσαι καλός σε πολλά πράγματα παρ’ότι μερικές φορές τα κάνεις λάθος.Όταν παίζουμε κρυφτό, δεν είσαι καλός στο να κρύβεσαι όσο και στο να με βρίσκεις…παρ’ότι είναι εύκολες οι κρυψώνες μου για να με βρεις.Πάντα χάνεις σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε.Μήπως το κάνεις επίτηδες;Τώρα που το σκέφτομαι,δεν τα καταφέρνεις σε πολλά πράγματα. Αλλά δεν πειράζει . Μπαμπά σ’αγαπώ πάντα!Είσαι τόσο γρήγορος μαθητής όσο εγώ μερικές φορές.Γι’αυτό θέλω να γίνω μεγάλος.Μπαμπά μάθε μου πως να γίνω τόσο μεγάλος όσο εσύ.Μπαμπάκα,ήθελα να σου πω:’’Χρόνια πολλά για τη γιορτή του πατέρα!’’ 

‘’Η αγάπη δε μετράει……..

χρωμοσώματα!’’ 

σύνδρομο down

Επιμέλεια : Μ . Σοφία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

Βογιατζής Ηλίας

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika