Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ποια είναι η μοναδική «αρρώστια» για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

eee9427263bc9

Ποια είναι η μοναδική «αρρώστια» για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία; (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Μπορεί να δίνουμε χρήματα για φάρμακα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, μπορεί γενικότερα να βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε και με όσα μέσα διαθέτουμε και μπορεί αυτοί που έχουν τη δύναμη να διοργανώνουν συχνά πυκνά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις προκειμένου να καταπολεμηθούν ασθένειες και η φτώχια γενικότερα, αλλά δυστυχώς, και παρά την προσπάθεια, δεν έχει ανακαλυφθεί το φάρμακο για κάτι πολύ συγκεκριμένο, που ίσως είναι και πιο σοβαρό από όλα τα υπόλοιπα.

 

Η νέα διαφήμιση της UNICEF λοιπόν, μας ενημερώνει, με έναν συγκλονιστικό αλλά παράλληλα ευαίσθητο τρόπο, σχετικά με την παιδική βία η οποία αποτελεί μάστιγα, και η οποία αντί να μειώνεται παίρνει ανεξέλγκτες διαστάσεις. Σύμφωνα με τα στατιστικά, κάθε 5 λεπτά ένα παιδί πεθαίνει εξαιτίας της βίας, ένα νούμερο το οποίο θα έπρεπε να προβληματίζει όχι μόνο τους αρμόδιους αλλά όλους μας.

 

Ένας μικρούλης λοιπόν, ο οποίος είναι γεμάτος μελανιές στο πρόσωπο, πηγαίνει σε ένα φαρμακείο προκειμένου να ζητήσει το φάρμακο κατά της βίας, ανάμεσα στα τόσα άλλα που έχουν ανακαλυφθεί. Δείτε το συγκλονιστικό video, και καλά θα κάνετε να προβληματιστείτε.

Το νέο συγκλονιστικό video της Unicef . ΔΕΙΤΕ ΤΟ

 

[youtube id=”35Ac7EnedPk” width=”620″ height=”360″]

 

Μιχάλη Μ.

www.queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou