Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ επιπλοκή: Εξερράγη η κοιλιά 21χρονης μετά από χειρουργείο- είχε νόσο του Crohn (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Crohn
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ επιπλοκή: Εξερράγη η κοιλιά 21χρονης μετά από χειρουργείο- είχε νόσο του Crohn (ΦΩΤΟ)

Μολύνθηκε η τομή που είχε…

Μια τρομερή  περιπέτεια με την υγεία της, βίωσε η 21χρονη Κλόε Μίντ από το Κάλντικοτ της νότιας Ουαλίας.

Το κορίτσι είχε διαγνωσθεί από τα 11 της χρόνια με τη νόσο του Crohn. Τον περασμένο Ιανουάριο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να της αφαιρεθεί απόστημα από το έντερο της.

Όμως η τρομακτική επιπλοκή που είχε μετά το χειρουργείο κι ενώ νοσηλευόταν, ξεπερνά κάθε φαντασία! Η τομή που είχε στην κοιλιά της μολύνθηκε και η κοιλιά της εξερράγη!

κοιλια2.jpg
«Νόμιζα ότι πέρασαν τα δύσκολα μετά την επέμβαση. Όταν ξύπνησα και είδα την τομή ένιωσα πως η δοκιμασία μου είχε τελειώσει» περιγράφει η ίδια και προσθέτει:

«Ήταν σαν ταινία τρόμου. Η τομή άνοιξε εντελώς. Μπορούσα να δω μέσα στο στομάχι. Χρειάστηκε να έχω επιδέσμους για μήνες μέχρι να γίνω καλά. Ήμουν αγχωμένη που δεν επουλωνόταν η πληγή αλλά προσπάθησα να παραμείνω αισιόδοξη. Έμεινα στο νοσοκομείο για 3 μήνες μέχρι να επιστρέψω σπίτι».

κοιλια.jpg
*H νόσος του Crohn είναι μια φλεγμονώδης νόσος του εντέρου άγνωστης αιτιολογίας, η οποία προκαλεί φλεγμονή του βλεννογόνου και αφορά σε όλο το τοίχωμα του εντέρου αλλοιώσεις, οδηγώντας σε απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

πηγή: mirror / www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika