Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Η αποκάλυψη μέσα στις στάχτες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο εγκέφαλος της Porsche που σκόρπισε τον θάνατο στην εθνικό οδό Αθηνών – Λαμίας έγινε στάχτη.

Τα στοιχεία που είχαν καταγραφεί στο “μαύρο κουτί”, τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν, εξαφανίστηκαν μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου που καταστράφηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Οι εμπειρογνώμονες του δημοσίου ωστόσο είναι σε θέση να περιγράψουν όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν την σφοδρότατη σύγκρουση.

Πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αναφέρουν ότι οι εμπειρογνώμονες έχουν καταλήξει ότι το τροχαίο οφείλεται σε καταστροφή λόγω της παλαιότητας και της ακαταλληλότητας για κίνηση με μεγάλες ταχύτητες του πίσω δεξιού ελαστικού της Porsche.

Στην υπερβολική ταχύτητα και τα ακατάλληλα λάστιχα βλέπουν οι ειδικοί την αρχή του κακού. Ο νεαρός οδηγός λίγα μέτρα πριν το πάρκινγκ της εθνικής όπου βρίσκονταν ήδη η οικογένεια Πατμάνογλου έχασε κάθε έλεγχο του αυτοκινήτου και μπήκε με ταχύτητα 198-200 χιλιομέτρων την ώρα.

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea