Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τρίκαλα: Αγώνας ζωής για τον μικρό Κωνσταντίνο μετά από φοβερό ατύχημα – Η βοήθεια του κόσμου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο 12χρονος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στις 9 Ιουλίου, όταν επιχείρησε να πετάξει σε κάδο απορριμμάτων σακούλα, μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Η αποκατάσταση της υγείας του απαιτεί την οικονομική στήριξη της οικογένειας…

«Κύμα» έμπρακτης συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για την στήριξη του μικρού. Πέραν της συγκινητικής ανταπόκρισης, υπάρχει και το καλό νέο της βελτίωσης της υγείας του μικρού που αναμένεται μέσα στο επόμενο 10ήμερο να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης εκεί όπου θα δώσει την επόμενη «μάχη» για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ο 12χρονος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στις 9 Ιουλίου, όταν επιχείρησε να πετάξει σε κάδο απορριμμάτων σακούλα, μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Η αποκατάσταση της υγείας του απαιτεί την οικονομική στήριξη της οικογένειας, με τον 12χρονο να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχοντας χειρουργηθεί λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών τραυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά για την αποκατάστασή του απαιτείται υψηλό χρηματικό ποσό. Ο Κωνσταντίνος, αν και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αδυνατεί να μιλήσει και να περπατήσει. Πριν από 5 χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του, με την οικογένειά του, τη μητέρα του Σοφία Λιάκου και τις δύο αδερφές του, να αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και τον Κωνσταντίνο μπορεί να καταβάλλει οποιοδήποτε ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό 477/796942-24 της Εθνικής Τράπεζας (IBAN:2701104770000047779694224) στο όνομα της μητέρας, με τη συγκατάθεση της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του παιδιού.

 

 

Πηγή: trikalanews.gr,newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou