Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Tραυματίας οπαδός έχει υποστεί ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

asthenofo

Τραυματίας οπαδός έχει υποστεί ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος!!!

 

Ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου του Ηρακλείου, Νίκος Χαριτάκης, υποστήριξε στον «αέρα» του «Real FM» πως ο τραυματίας οπαδός έχει υποστεί ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία. Παράλληλα σημείωσε πως δεν ο άτυχος άνδρας δεν φέρει εξωτερικά χτυπήματα.

Όλα άρχισαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, περίπου στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν το παιχνίδι διεκόπη από το διαιτητή λόγω επεισοδίων στις κερκίδες μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Ο οπαδός του Εθνικού που παρακολουθούσε το ματς, φέρεται να δέχτηκε χτυπήματα από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμος στις κερκίδες. Η εξέλιξη της συμπλοκής κινητοποίησε αμέσως τους ανθρώπους του γηπέδου, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε χτυπημένος σοβαρά στη ΜΕΘ του Βενιζελειου νοσοκομείου και λίγο αργότερα, λόγω της εκτεταμένης εγκεφαλικής αιμοραγίας, θεωρήθηκε κλινικά νεκρός.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και έχει ήδη προβεί σε 3 συλλήψεις.

Pamesports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou