Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρή η 21χρονη φοιτήτρια στο Παγκράτι – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρή η 21χρονη φοιτήτρια στο Παγκράτι – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!!!-ΒΙΝΤΕΟ

 

Στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου διέμενε βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας νεκρή η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη
– Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου
– Φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο το σώμα της και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την πτώση
– Τις επόμενες μέρες θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της

Ο πιο τραγικός επίλογος γράφτηκε στην υπόθεση της εξαφάνισης της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Παγκράτι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Η 21χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου έμενε με τους γονείς της.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Οι γονείς της 21χρονης έφυγαν πολύ νωρίς το πρωί από το σπίτι για το καφενείο όπου διατηρούν στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι. Όταν το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι και δεν βρήκαν εκεί τη Μαρία, αφού την αναζήτησαν και δεν μπορούσαν να τη βρουν, πήγαν στην αστυνομία. Όμως έπρεπε να περάσει το 24ωρο για να ξεκινήσουν επισήμως οι έρευνες. Την έψαξαν σε σπίτια φίλων και γνωστών αλλά δεν ήταν πουθενά.

Δείτε τι είπαν οι τραγικοί γονείς στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Οι μέρες περνούσαν και η 21χρονη παρέμενε άφαντη. Μέχρι που το βράδυ της Δευτέρας (05.10.2015) έπεσε ο πιο τραγικός επίλογος: η Μαρία βρέθηκε νεκρή. Οι ένοικοι στα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας διαμαρτυρήθηκαν για δυσοσμία.

Ο πατέρας της Μαρίας κατάλαβε αμέσως πως κάτι κακό συνέβαινε. Το άψυχο κορμί της 21χρονης βρέθηκε στο φωταγωγό σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ο πατέρας της, την αναγνώρισε από τα ρούχα της. Αμέσως μόλις εντοπίστηκε η σορός της, στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Γ. Καλογριάς και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι φέρει στο σώμα της εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Φέρει, αντίθετα, συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία της πτώσης της από τον τέταρτο όροφο. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής.

Το κλιμάκιο της αστυνομίας δεν βρήκε ίχνη διάρρηξης, έστω και επαγγελματικής ούτε και παραβίαση της κλειδαριάς του σπιτιού με αντικλείδι. Συγχρόνως, όμως, στο σπίτι δεν βρέθηκε ούτε και κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας από την 21χρονη φοιτήτρια.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Παγκρατίου. Πιο σοβαρά, μέχρι στιγμής, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Μέχρι να υπάρξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, όμως, η αστυνομία διατηρεί όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika