Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Του είπαν ότι έχει ίωση και πέθανε από καρκίνο. Ήταν μόλις 10 χρονών

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

dakru

Του είπαν ότι έχει ίωση και πέθανε από καρκίνο. Ήταν μόλις 10 χρονών

Ο 10χρονος Στιούαρτ Σέρινταν από το Μάντσεστερ διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι σε προχωρημένο στάδιο λίγες μόλις ημέρες αφού είχε του είχε δοθεί συνταγή για αντι-ιική αγωγή.

Του απέμεναν λίγοι μόλις μήνες ζωής από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο Royal Manchester Children’s Hospital.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, το αγοράκι άρχισε να εκδηλώνει επίμονες ρινορραγίες, ζαλάδες, παραισθήσεις, διάρροια και τάση προς έμετο. Οι γονείς του ισχυρίζονται ότι όταν επισκέφθηκε ιατρό στην περιοχή του Μπέρι στο Μάντσεστερ, του έδωσε συνταγή και τον απέπεμψε, δηλώνοντας ότι πρόκειται απλώς για λοίμωξη από κάποιο ιό.

Τα συμπτώματα που εκδήλωνε ο Στιούαρτ επέμειναν κι έτσι ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο Fairfield General Hospital, όπου η υπολογιστική τομογραφία υπέδειξε την ύπαρξη μη χειρουργήσιμου όγκου στο κεφάλι σε τρίτο στάδιο, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής Mirror.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως μετά στο παιδιατρικό νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για τους λίγους μήνες ζωής που του απέμεναν. Έκανε εντατική ακτινοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο όγκος, όμως η θεραπεία απλώς καθυστέρησε το αναπόφευκτο. Ο Στιούαρτ τελικά έφυγε από τη ζωή στις 20 Αυγούστου.

 

http://www.madata.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika