Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

#FuckCancer: Το πιο δυνατό μήνυμα κατά του καρκίνου το έχει αυτή κοπέλα-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

to_pio_dynato_minyma_kata_tou_karkinou

Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους και νέες γυναίκες ανά τον κόσμο είναι η Cheyann Shaw, μια καλλονή που νόσησε από καρκίνο, μόνο που αντί να λιποψυχήσει, όρθωσε το ανάστημα της και δίνει δύναμη σε όσους αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση.

Η νεαρή κοπέλα, το τελευταίο διάστημα λόγω του καρκίνου στις ωοθήκες (και μάλιστα στο 4ο στάδιο) έχασε πάρα πολλά. Ωστόσο δεν έχασε την αγωνιστικότητα και την πίστη της.

τσεν5.jpg
Μέσω των social media της (Instagram και You Tube), η Chenyann στέλνει τα πιο δυνατά μηνύματα κατά του καρκίνου, ενώ δεν διστάζει να δείξει την αλήθεια στο Instagram, ανεβάζοντας φώτο με το «πριν» και το «μετά» της, αλλά και με τις ουλές από τις επεμβάσεις.

τσεν2.jpg

Σε μια από αυτές τις φώτο, έγραψε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα, το οποίο πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου:

«Είναι σκληρό για να το ποστάρω αυτό…

Αριστερά: Πριν ξέραμε ότι είχα καρκίνο. Ήμουν 59 κιλά και είχα μόνο 15% λίπος. Επίσης είχα ένα ωραίο ποπό  εκεί πίσω…

Δεξιά: Την έβγαλα χτες τη φωτογραφία. Τέταρτο στάδιο στις ωοθήκες.

τσεν1.jpg
Έπειτα από σχεδόν 14 ημέρες στο νοσοκομείο,  έναν καθετήρα κι ένα πολύ μεγάλο χειρουργείο, στέκομαι στα 47 κιλά. Είμαι πολύ αδύνατη για τα δεδομένα μου. Είμαι 1,67.

Τα έχασα όλα. Ο καρκίνος μου πήρε πάρα πολλά: Το σώμα για το οποίο δούλευα τόσο σκληρά επί δύο χρόνια για να αποκτήσω, την ικανότητα να έχω και να κάνω παιδί, τα μαλλιά μου, και τόσα πολλά ακόμα, αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο ότι ο καρκίνος δεν μου πήρε την αγωνιστικότητά μου και την πίστη μου.

τσεν3.jpg

Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι. Δεν θα χάσω ποτέ την πίστη μου. Δεν θα αφήσω ποτέ τον καρκίνο να νικήσει. Η σημερινή ήταν για την ψυχολογία μου μια πολύ σκληρή ημέρα, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Ξέρω ότι αύριο θα είμαι πολύ καλύτερα και ότι είμαι ευγνώμων που ζω και που θα δω και την αυριανή ημέρα. Ξέρω ότι ο ΘΕΟΣ θα είναι εκεί πάνω και θα προσπαθεί για μένα και ξέρω ότι θα μου δώσει τη δύναμη να παλέψω, το φως να δω μέσα στο σκοτάδι, και θα αφήσω τα θεραπευτικά του χέρια να με αγγίξουν

τσεν4.jpg
Αυτή είναι η πιο σκληρή μάχη που έχω ποτέ και που θα έχω στο μέλλον να αντιμετωπίσω. Το πιο δύσκολο κομμάτι όλου αυτού είναι η αλλαγή στο σώμα μου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να κοιτάζω το είδωλό μου στον καθρέφτη αλλά μαθαίνω να αγαπώ τον εαυτό μου ξανά και γνωρίζω ότι αυτό είναι προσωρινό. Από τη στιγμή που θα μου επιτρέψουν να γυμναστώ, θα είμαι στο γυμναστήριο να σηκώνω αυτά τα βάρη».

(Ούτε ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες δεν χάνει το χαμόγελο της)
τσεν8.jpg
τσεν7.jpg
τσεν6.jpg

(Με τον καλύτερο της φίλο και μέλλοντα σύζυγο της, τον οποίο θα παντρευτούν μετά το τέλος της περιπέτειας υγείας της)
τσεν γαμος.jpg

(Φώτο πριν νοσήσει)
τσεν πριν 2.jpg
τσεν πριν 3.jpg
τσεν πριν.jpg

 

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou