Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το παιδί θαύμα που ΝΙΚΗΣΕ 2 φορές το θάνατο-7 ημερών υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

567

Το παιδί θαύμα που ΝΙΚΗΣΕ 2 φορές το θάνατο-7 ημερών υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς

Συγκλονίζει η ιστορία του 5χρονου Harvey

Συγκινεί η ιστορία ενός αγοριού που έχει χαρακτηριστεί από τους γιατρούς ως «παιδί θαύμα» αφού επέζησε παρ’όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις για την υγεία του.

Ο λόγος για τον 5χρονο Harvey Lee Hurst, ο οποίος κατάφερε δύο φορές να ξεφύγει από το θάνατο και που τώρα μπορεί να υποβληθεί σε μία ακόμα επέμβαση καρδιάς.

Η 25χρονη μαμά του μικρού, Natasha Hurst, δήλωσε στη Chronicle «Έχει περάσει τόσα πολλά ο γιος μου. Κάθε φορά που οι γιατροί έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρει, αυτός τους διέψευδε.»

Ο Harvey γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2010. Επτά μέρες μετά τη γέννησή του όμως, τον πήγαν στο νοσοκομείο αφού είχε αναπνευστικά προβλήματα. Διαγνώστηκε με πνευμονία και στους δύο πνεύμονες. Για το λόγο αυτό του πέρασαν δύο σωληνάκια  από το λαιμό ώστε να του παράσχουν οξυγόνο και να σταματήσει η πίεση στην καρδιά και τους πνεύμονές του. Αυτό όμως δεν βοήθησε και του έκαναν υπερηχογράφημα καρδιάς.
Τότε είδαν πως έχει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του.

«Μας είπαν πως αν δεν υποβαλλόταν σε χειρουργείο θα είχε μόνο 15 λεπτά ζωής» πρόσθεσε η 25χρονη.

Η επέμβαση είχε επιτυχία παρότι διήρκησε έξι ώρες, αλλά δεν βελτίωσε όσο περίμεναν οι γιατροί, την κατάσταση του μικρού.

Τότε του έκαναν βιοψία και διαπιστώθηκε πως έχει μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Συγγενής Πνευμονική Λεμφαγγειεκτασία. Οι γιατροί του έδωσαν μόνο 14 ημέρες για να ζήσει.

Λόγω αυτής της πρόβλεψης οι γονείς του 5χρονου αποφάσισαν να παντρευτούν στο ξενοδοχείο ώστε ο Harvey, να είναι μέρος της τελετής.

Προς έκπληξη όμως όλων, ο μικρός, άρχισε να πηγαίνει καλύτερα.. Όμως τώρα, πιστεύεται ότι έχει υποστεί ελαφρά εγκεφαλική βλάβη και εξετάζεται για αυτισμό.

Επίσης στις 18 Αυγούστου θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί θα αποφανθούν αν θα χρειαστεί και άλλη επέμβαση στην καρδιά.

«Θα είναι ένας δύσκολος μήνας για όλους μας» σημειώνει η μητέρα του μικρού ήρωα.

 

www.star.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika

Έβγαλαν 20 παιδιά από φλεγόμενο παιδικό σταθμό: Ήρωες νεόνυμφοι όρμησαν με αυταπάρνηση στις φλόγες και έσωσαν ζωές – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika