Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια. Απλώς προσπαθεί να παραμείνει υγιής ενώ το σώμα της την προδίδει.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια. Απλώς προσπαθεί να παραμείνει υγιής ενώ το σώμα της την προδίδει.

Το κορίτσι με τη μαύρη μάσκα. Είναι αυτή που βλέπετε εδώ στη φωτογραφία. Δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια. Δεν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των άλλων. Απλώς προσπαθεί να παραμείνει υγιής ενώ το σώμα της την προδίδει. Είναι απλώς ένα κορίτσι.

Ένας συνηθισμένος άνθρωπος σαν εσάς και μένα. Σε όλα είναι ίδια με εμάς εκτός από ένα πράγμα: αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται τη μάσκα. Όμως, η ασθένειά της δεν την ορίζει. Είναι κάτι παραπάνω από απλώς το κορίτσι με τη μάσκα.

Το κορίτσι με τη μαύρη μάσκα. Είναι μία κόρη. Μία αδερφή. Μία φίλη. Έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Θέλει να γίνει φωτογράφος και συγγραφέας. Και φοιτήτρια. Και σκηνοθέτης. Θέλει κάποια μέρα να βρει τον αμοιβαίο έρωτα. Θέλει να γεννήσει ένα παιδί που να τη χρειάζεται. Θέλει να ζήσει τόσο ώστε να δει όλα αυτά να συμβαίνουν.

Το κορίτσι με τη μαύρη μάσκα. Το κουράγιο της και η ψυχική της αντοχή θα σας εμπνεύσουν. Λυπάται για τη ζωή που θα μπορούσε να έχει αλλά δεν έχει. Η χαρά και το χιούμορ της λάμπουν μέσα από τη λύπη, το θυμό και την απογοήτευση. Παρηγορεί και προσφέρει χαρά στους άλλους, όταν ο φόβος της απώλειάς της απελπίζει αυτούς που την αγαπούν.

Το κορίτσι με τη μαύρη μάσκα. Είναι πανέμορφη. Είναι στοργική και ευγενική. Είναι συμπονετική μέχρι εκεί που δεν πάει. Είναι έξυπνη και έχει δίψα για γνώση που ελπίζω πως ποτέ δεν θα σβήσει. Είναι πνευματώδης και σαρκαστική όπως τη φανταζόμουν να είναι. Είναι ανοιχτή, ειλικρινής και χαλαρή. Μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις τη μάσκα εάν θέλεις να τη γνωρίσεις.

Το κορίτσι με τη μαύρη μάσκα. Είναι κάτι περισσότερο από τη μάσκα της. Είναι η κόρη μου. Είναι η καρδιά μου.

Επιμέλεια κειμένου   Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου και εικόνας – themighty.com

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika