Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το μυστικό του φετινού Καλοκαιριού! Πώς στην πραγματικότητα αδυνατίζουν οι εύσωμες γυναίκες?

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

adinatisma

Το μυστικό του φετινού Καλοκαιριού! Πώς στην πραγματικότητα αδυνατίζουν οι εύσωμες γυναίκες?

Γεια σας!  Πριν από ένα χρόνο ήμουν 87 κιλά με ύψος 158 εκ. Σήμερα έχω ευχάριστα νέα: κατάφερα να χάσω 37 κιλά!

epipedi-koilia

[ * πριν/μετά  ]

Νομίζω ότι πολλοί γνωρίζουν καλά την κατάσταση, όταν το υπερβολικό βάρος προκαλεί σημαντική ενόχληση και επηρεάζει την καθημερινή ζωή. Δεν ήμουν ποτέ πολύ λεπτή, αλλά μετά τη λήψη των ορμονών άρχισα να παχύνω με ταχύτητα του φωτός. Άκουσα τις προσβολές λόγω του βάρους μου, που μου δημιουργούσαν την υστερία. Από τα νεύρα μου δεν αδυνατούσα, αντιθέτως έτρωγα ακόμα περισσότερο. Το βάρος μου αυξάνονταν με ταχύ ρυθμό, δεν μπορούσα να το σταματήσω.

«Σταμάτα να κλαψουρίζεις, ασχολήσου με τον αθλητισμό και να τρως λιγότερο!» – οι γονείς προσπαθούσαν να με παρακινήσουν, όμως μάταια, δεν είναι τόσο εύκολο να αρχίσεις να τρέχεις, όταν ζυγίζεις σαν ένας μικρός ιπποπόταμος. Δύσπνοια, πόνος στα πλευρά, φλεβίτιδα – είναι μόνο ένα μικρό μέρος του εφιάλτη, που παρουσιάζεται στο απροετοίμαστο άτομο κατά το τρέξιμο.

Κάθε αποτυχία γινόταν μια πραγματική τραγωδία, την οποία εγώ προσπαθούσα να ξεχάσω «μασώντας το φαγητό». Σε κάποιο σημείο συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί – πρέπει να λάβω επείγοντα μέτρα.

Αποφάσισα να αρχίσω από ψυχική διάθεση, έβλεπα τις φωτογραφίες των γυναικών, που ζυγίζουν διακόσια κιλά και έλεγα στον εαυτό μου, ότι αν συνεχίσω να τρώω μ’αυτόν τον τρόπο, θα γίνω σαν αυτές. Κάτω από την εικόνα της μιας απ’αυτές χοντρούλες βρήκα το blog της.

Τελικά η γυναίκα αυτή έχασε μόνη της 20 κιλά σε 8 εβδομάδες! [δείτε εδώ ]

fat_lady1 slim_lady1

 φώτο πριν /μετά  

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, αλλά υπήρξαν οι νέες φωτογραφίες για να αποδείξει, ακόμα και βίντεο. Βάρος ήταν, φυσικά, τεράστιο, επομένως αυτή έχανε σκόπιμα όχι περισσότερο από 7-10 κιλά το μήνα, με τον τρόπο αυτό χωρίς να βλάπτει την υγεία της κατάφερε να επαναφέρει το σώμα της.

Το μυστικό της – ΛΑΜΒΑΝΕ FORSKOLIN CAMP ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ!  Συμπεριλαμβάνουν μια σειρά από μοναδικά συστατικά που με συγκεκριμένο τρόπο επηρεάζουν τον οργανισμό και συμβάλλουν όχι μόνο στη απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών και τοξινών, αλλά και εμποδίζουν την περίσσεια λίπους. Η Μαγδαληνή (έτσι λεγόταν η κοπέλα, που έγραψε για την αδυνάτισμα της) συμμετείχε στην έρευνα και να γιατί το cAMP (κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη) λειτουργεί πραγματικά:

Η κυκλική μονοφωσφορική αδενοσίνη ή cAMP είναι μια ουσία που περιέχεται στη ρίζα του φυτού “coleus forskohlii”. Βοηθά το ανθρώπινο σώμα να καίει λίπος διεγείροντας την παραγωγή ενζύμων και ορμονών που τροφοδοτούν τις μεταβολικές διεργασίες και καίνε θερμίδες. Η δράση αυτή αποτρέπει το σώμα από το να αποθηκεύει νέο λίπος και ξεφορτώνεται το υφιστάμενο λίπος, προσφέροντας ενέργεια στο σώμα.

Το Forskolin (cAMP) αυξάνει δραματικά τα επίπεδα της ορμόνης του θυρεοειδή και την τεστοστερόνη τα οποία μεταμορφώνουν το σώμα σε μια μηχανή καύσης λίπους και σχηματίζει το σώμα κτίζοντας καθαρή μυϊκή μάζα.

Το Forskolin (cAMP) ενεργοποιεί την πρωτεΐνη κινάση, η οποία ξεκινά μια ισχυρή αποδόμηση του λιπαρού ιστού. Η διεργασία αυτή ωφελεί όχι μόνο το μεταβολισμό, αλλά και την υγεία γενικά.

Η Μαγδαληνή σχολιάζει:

«Η μέθοδος του Δρ. Σισίνου άλλαξε τη ζωή μου. Είμαι πλέον ένα πολύ υγειέστερο άτομο με ένα ολοκαίνουργιο σώμα.»

Οι υποσχέσεις της επιστημονικής κοινότητας είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Ακόμα και χωρίς δίαιτα και άσκηση, οι άνθρωποι χάνουν βάρος και καίνε λίπος αποτελεσματικά.

Σχηματίστε Το Βελτιωμένο Σας Σώμα Σε Χρόνο Ρεκόρ! [δείτε εδώ ]

*** Αποκλειστική διαδικτυακή προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.   [δείτε εδώ ]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεφροί: 5 συμβουλές για να τους προφυλάξετε – Τα σημάδια που μαρτυρούν πρόβλημα

Efi Nika

Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι

Efi Nika

Το αντικαρκινικό φρούτο που προστατεύει την καρδιά και βοηθά στην απώλεια βάρους

Penni Syggrou