Newsitamea.gr
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΙΑ

Το ΙΚΑ δεν πληρώνει τις συντάξεις του ΤΑΠ – ΟΤΕ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

ika

Το ΙΚΑ δεν πληρώνει τις συντάξεις του ΤΑΠ – ΟΤΕ

Το ΙΚΑ ανακοίνωσε ότι λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η πληρωμή των συντάξεων του τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ μηνός Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί την 30-6-2015.

Δεν καταβάλλονται αύριο οι συντάξεις του πρώην ΤΑΠ – ΟΤΕ, από το ΙΚΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του Ιδρύματος ο λόγος της μη καταβολής των συντάξεων είναι τα προβλήματα που ανέκυψαν με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την επιβολή περιοριστικών όρων στη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η καταβολή των συγκεκριμένων συντάξεων θα γίνει με μία μέρα καθυστέρηση. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση «Ήλιος», οι συνταξιούχοι του ΤΑΠ – ΟΤΕ είναι 57.091 άτομα και το κόστος ανέρχεται στα 69.923.952 ευρώ.

 

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η πληρωμή των συντάξεων του τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ μηνός Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί την 30-6-2015.Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα ενημερώσει για την ημερομηνία πληρωμής των εν λόγω συντάξεων με νέο Δελτίο Τύπου.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα «πάνω κάτω» σε παροχές ασθένειας, μητρότητας κι έξοδα κηδείας

Efi Nika

Ευκαιρία σύνταξης ακόμα και με λιγότερα από 4.500 ένσημα

Efi Nika

«Τέλος το πέναλτι 30%»: Διευκρινίσεις από τον υφυπουργό Εργασίας για τους εργαζόμενους συνταξιούχους

Penni Syggrou