Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Το μπάσκετ στην ευρωλίγκα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10990665_738218122963137_889314092833168598_n

 

Το μπάσκετ στην ευρωλίγκα

Μετά από πέντε χρόνια το μπάσκετ με αμαξίδιο της χώρας μας θα εκπροσωπηθεί με δυο αθλητικούς συλλόγους στα προκριματικά της ευρωλίγκα 3. Η Δωδεκάνησος και ο Μέγας Αλέξανδρος θα διεκδικήσουν τη διάκριση για την Ελλάδα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις πόλεις 6 με 8 Μάρτιου. Για την Δωδεκάνησο στη Γιάλοβα της Τουρκίας και για τον Μέγα Αλέξανδρο στο Μπρνο της Τσεχίας.
Η Δωδεκάνησος στη παρθενική της ευρωπαϊκή συμμετοχή θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο όμιλο την οικοδέσποινα του γκρουπ τούρκικη Γιάλοβα, τη λιθουανική Κάουνας, τη βρετανική Λονδίνο Τάιτανς και την ισπανική Μπιλμπάο.
Ο Μέγας Αλέξανδρος θα αγωνιστει στον πρώτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Χόμπιτ Μπρνο, την πολωνική Κονστανσίμ, τη ρωσική Μπαρσά και την ιταλική Βαρέζε.
Στον τρίτο όμιλο, είναι οι ομάδες Αλμπαθέτε (Ισπανία), Όνλι Φρεντς (Ολλανδία), Κογιότ (Βρετανία), Μπεργκάμο (Ιταλία) και Καρντεμίρ Καραμπόκ (Τουρκία).
Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι δυο κάθε μέρα με έναν αγώνα για κάθε ομάδα το πρωί και έναν το απόγευμα, συνολικά τέσσερις στις δυο αγωνιστικές ημέρες. Προκρίνονται οι πρώτοι από κάθε όμιλο.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στο sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea