Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τι κρύβει η εξαφάνιση της μικρής Άννυ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τι κρύβει η εξαφάνιση της μικρής Άννυ

Τι κρύβει η εξαφάνιση της μικρής Άννυ

Θρίλερ για το τετράχρονο κοριτσάκι που χάθηκε

Πολλά μελανά σημεία φαίνεται ότι έχει η υπόθεση εξαφάνισης της τετράχρονης Άννυ από την Ομόνοια.

Η μητέρα 4χρονου κοριτσιού το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Ομόνοια πριν από επτά κατάγεται από τη Βουλγαρία, ενώ είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με το παιδί της πριν από λίγους μήνες. Στους αστυνομικούς οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση – θρίλερ, υποστήριξε ότι στις 17 του μηνός άφησε την κόρη της σε μια συμπατριώτισσα της γιατί έπρεπε να πάει στη Σόφια.

Η κατάθεση, ωστόσο, προκάλεσε πολλά ερωτήματα στους αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων πώς είναι δυνατό μία μητέρα να εμπιστευτεί ένα κοριτσάκι 4 ετών σε μία γυναίκα, που το μόνο που γνώριζε για εκείνη ήταν ότι το μικρό της όνομα είναι Σύλβια. Μάλιστα η ίδια υποστήριξε ότι τη γνώρισε στην παιδική χαρά.

Πάντως, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, θεωρώντας, ότι δεν αποκλείεται και η περίπτωση της αγοραπωλησίας του παιδιού.

Δύο ημέρες μετά την ενεργοποίηση του ΑΜΒΕR ALERT και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας της μικρής Άννυ, από το Χαμόγελο του Παιδιού, η αγωνία για την τύχη του κοριτσιού ολοένα και μεγαλώνει. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια περίπτωση εξαφάνισης, όπου μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά, πληροφορία, κανένα στοιχείο σχετικά με το που βρίσκεται το παιδί, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΜΚΟ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika