Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

ΤΙ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ “ΖΑΧΑΡΩΝΕΙ” ΤΟ ΜΕΛΙ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

meli

 

ΤΙ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ “ΖΑΧΑΡΩΝΕΙ” ΤΟ ΜΕΛΙ

Το «ζαχαρωμένο» μέλι δεν είναι αλλοιωμένο. Αντίθετα, η διαδικασία κατά την οποία στερεοποιούνται οι γλυκαντικές ουσίες που περιέχει χαρακτηρίζει το πραγματικό μέλι από άνθη και δηλώνει αγνότητα. Για να απαλλαγείτε από τους κρυστάλλους που δημιουργούνται, αρκεί να το βάλετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να το βυθίσετε σε ένα κατσαρολάκι με νερό, στους 45-55 βαθμούς. Προσοχή, όμως! Μην το βράσετε, γιατί θα χαθούν τα αρωματικά του στοιχεία και θα μειωθεί η θρεπτική του αξία. Για να καθυστερήσετε την κρυστάλλωση στο μέλλον, αποθηκεύστε το μέλι σε χώρο δροσερό και σκοτεινό, εκτός ψυγείου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιστήμη μίλησε: Το αλάνθαστο κόλπο να βρεις παρκινγκ σε χρόνο dt ακόμα και στις πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές

Efi Nika

Τέλος το κάπνισμα και σε εξωτερικούς χώρους: Απαγορεύεται να καπνίσεις δίπλα στον άλλον αν δεν έχεις 5μ. απόσταση

Penni Syggrou

Τελικά, είναι τα σπορέλαια επικίνδυνα για την υγεία σου; Μάθε όλη την αλήθεια

newsitamea