Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι ελκύει τους άντρες, πέρα από ένα όμορφο πρόσωπο;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

200

 Τι ελκύει τους άντρες, πέρα από ένα όμορφο πρόσωπο;

Μπορεί οι γυναίκες να νομίζουν πως οι άντρες είναι τόσο επιφανειακοί, ώστε να τους αρκεί ένα ωραίο πρόσωπο και δυο καλλίγραμμα πόδια για να ερωτευτούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι άντρες δεν ανταποκρίνονται σε αυτό το στερεότυπο και αυτό που τους κάνει να ερωτεύονται πραγματικά μια γυναίκα, ξεπερνάει την εμφάνιση και ένα καλοφτιαγμένο παρουσιαστικό.

Τι είναι λοιπόν, αυτό που κερδίζει αληθινά την καρδιά ενός άντρα και τι περιμένει από τη γυναίκα των ονείρων του…

1. Να ακούει
Οι περισσότεροι άντρες εκτιμούν μια γυναίκα που μπορεί να ακούει και όχι μόνο να μιλάει για να τους κρίνει και να τους δασκαλεύει με τη γνώμη της. Οι άντρες θέλουν χρόνο για να επεξεργαστούν κάτι που τους βασανίζει και θέλουν χώρο για να μπορέσουν να εκφραστούν και να το βγάλουν από μέσα τους. Μια γυναίκα που τους τα δίνει αυτά είναι άκρως γοητευτικότερη και πιο ερωτεύσιμη από μια γυναίκα, που τους καταπιέζει να εκφραστούν άμεσα και αναλυτικά, χωρίς να ακούει τις πραγματικές τους ανάγκες που ουσιαστικά αφορούν σε λίγο περισσότερο χώρο και χρόνο.

2. Να είναι αυθόρμητη
Οι άντρες εκτιμάνε μια γυναίκα που είναι αυθόρμητη και χαλαρή μπροστά τους και όχι μονίμως σφιγμένη και στημένη. Τους αρέσει όταν τραγουδάτε μέσα στο σπίτι, ακόμα και παράφωνα, τους αρέσει να είστε δεκτικές στις εκπλήξεις και να τους κάνετε κι εσείς και τους αρέσει όταν ξέρουν ότι είστε ανοιχτές σε όλες τις προτάσεις για ένα τρελό σαββατοκύριακο. Οι άντρες είναι παιδιά και μη χάνετε την ευκαιρία να γίνετε κι εσείς παιδί μαζί τους γιατί έτσι θα περάσετε κι εσείς ακόμα καλύτερα δίπλα τους.

Τι ελκύει τους άντρες, πέρα από ένα όμορφο πρόσωπο;
3. Να είναι καλή οδηγός
Αν και ο κανόνας θέλει τους άντρες να υποτιμούν τις οδηγικές ικανότητες των γυναικών, οι περισσότεροι από αυτούς εκτιμούν και γοητεύονται από μια γυναίκα που ξέρει να οδηγεί καλά. Δεν είναι λίγοι ακόμα εκείνοι που ερωτεύονται χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα που ξέρει να οδηγεί και να είναι αυτόνομη σε ένα τόσο βασικό κομμάτι της καθημερινότητας.

4. Να αγαπάει τον εαυτό της
Οι γυναίκες, που είναι ευχαριστημένες από τη ζωή, αντλούν ευχαρίστηση από τα πράγματα με τα οποία καταπιάνονται και δεν γκρινιάζουν για όσα έχουν ή δεν έχουν, ασκούν σαφώς μεγαλύτερη γοητεία σε έναν άντρα. Κανείς δεν θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο που να είναι μίζερος, ενώ αυτή η θεώρηση των πραγμάτων δεν έχει να κάνει τόσο με την επαγγελματική κατάσταση του ατόμου, αλλά με τη φιλοσοφία ζωής του και το πόσο αγαπάει τον εαυτό του και θεωρεί πως του αξίζουν καλά πράγματα.

Τι ελκύει τους άντρες, πέρα από ένα όμορφο πρόσωπο;
5. Να απολαμβάνει το φαγητό της
Το να τρώει μια γυναίκα υγιεινά και όχι junk food είναι κάτι διαφορετικό από το να έχει εμμονή με τα κιλά της και να μετράει τις θερμίδες της κάθε μπουκιάς. Είναι σημαντικό για έναν άντρα να μπορεί να βγάλει για δείπνο την κοπέλα του, χωρίς εκείνη να κυριευτεί από πανικό για το λίπος που περιέχεται σε κάθε πιάτο. Μια γυναίκα που απολαμβάνει το φαγητό, χωρίς να φοβάται για το πως θα φανεί, είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που σίγουρα γοητεύει έναν άντρα, όπως είναι παγκοσμίως γνωστό.

6. Να είναι καλή μαγείρισσα
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και οι άντρες εκτιμούν μια γυναίκα που ξέρει να τους μαγειρέψει ένα καλό δείπνο ή, έστω, έχει τη διάθεση να μάθει να μαγειρεύει για χάρη τους. Όσο παρωχημένη κι αν ακούγεται αυτή η προσέγγιση, έχει χαραχτεί βαθιά στο DNA των ανδρών, των οποίων ο εγκέφαλος, συνδέει τη μαγειρική δεινότητα με την εικόνα της καλής συζύγου. Και όσο μοντέρνος και να είναι ένας άντρας, σίγουρα θέλει να γεμίσει το στομάχι του με κάτι καλό και φτιαγμένο από τα χεράκια της κοπέλας του.

7. Να είναι αληθινή
Μπορεί ένα κορίτσι, με υπερβολικό μακιγιάζ, προκλητικό ντύσιμο και πολύ ψηλά τακούνια να τραβάει τα βλέμματα, αλλά δεν είναι μια γυναίκα που θα επιθυμήσει ένας άντρας για περισσότερο από μερικές βραδιές. Όπως οι γυναίκες επιθυμούν τους αληθινούς άντρες και όχι μια ψεύτικη εικόνα που άλλο είναι και άλλο θέλει να δείξει, το ίδιο ισχύει και για τους άντρες που θέλουν το κορίτσι τους να είναι πραγματική γυναίκα, να γελάει, να κάνει αστεία και να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς να φοβάται μην τρέξει η μάσκαρα.

clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου και πίστεψε στο θαύμα της ζωής

Efi Nika

Έρπης ζωστήρας: Πώς μεταδίδεται, οι επιπλοκές, η προστασία (και από τις υποτροπές)

Efi Nika

20 «αθώες» συμπεριφορές των γονιών που πληγώνουν βαθιά τα παιδιά

Penni Syggrou