Newsitamea.gr
ΑΝΔΡΑΣ ΥΓΕΙΑ

Τι ΔΕΝ αρέσει στους άντρες;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Τι ΔΕΝ αρέσει στους άντρες;

 Τι ΔΕΝ αρέσει στους άντρες;

Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να τα βλέπουν όλα, την ενέργεια να τα σχολιάζουν και να τα αναλύουν όλα με τις φίλες τους και το θράσος να έχουν άποψη για όλα.
Οι άντρες, άραγε, κάνουν το ίδιο; Πόσο παρατηρητικοί είναι, πόσο σημασία δίνουν στη λεπτομέρεια και πόσο ανεπτυγμένα είναι τα αισθητικά τους κριτήρια;

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τι δεν αρέσει στους άντρες, τι παρατηρούν και δεν εγκρίνουν και ποια πράγματα που εσείς νομίζετε ότι δεν τα βλέπουν, εκείνοι τα βλέπουν και μάλιστα τους απωθούν.

1. Περίπλοκα χτενίσματα
Εάν δεν είστε μοντέλο που ετοιμάζεται για φωτογράφηση, δεν δικαιολογείται να έχετε κολλήσει τα μαλλιά σας από την πολλή λακ και τις υπερβολές με το ζελέ. Τα φυσικά χτενίσματα είναι πάντα πιο ωραία και να θυμάστε πως σε κανέναν άντρα δεν αρέσει μια κοπέλα που θα έχει στο νου της μη χαλάσουν τα μαλλιά της σε κάθε κίνηση, που θα κάνει για να τη φιλήσει.

2. Πολύ make-up
Η βάση του μακιγιάζ έχει μονάχα ένα σκοπό και μόνο αυτό το σκοπό πρέπει να εξυπηρετεί, ο οποίος είναι να κρύβει τυχόν ατέλειες και απρόσκλητα σπυράκια και μέχρι εκεί. Εάν χρησιμοποιείτε με αυτό τον τρόπο τη βάση, τότε καταφέρνετε την επιδερμίδα να μοιάζει υγιής, λαμπερή και αλαβάστρινη.
Εάν όμως υπερβάλλετε στη χρήση του make-up και γίνονται εμφανή στους άλλους και σε εσάς την ίδια, τα πολλαπλά στρώματα που έχετε βάλει για να διορθώσετε κάτι, που σίγουρα δε χρειάζεται τέτοιες ποσότητες, τότε κάνετε κακή χρήση και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου γοητευτικό ή καν κολακευτικό.

 

Τι ΔΕΝ αρέσει στους άντρες;

3. Σκιές ματιών με γκλίτερ
Και σε αυτή την περίπτωση, αν δεν είστε μοντέλο έτοιμο για χριστουγεννιάτικη, αυτή τη φορά, φωτογράφιση δεν έχετε κανένα λόγο να φορέσετε μια τόσο «φωναχτή» και απαστράπτουσα σκιά ματιών. Όχι μόνο επειδή, λίγες είναι οι κοπέλες, που καταφέρνουν να βάλουν τη σωστή ποσότητα με το σωστό τρόπο, και αυτές συνήθως είναι επαγγελματίες μακιγιέζ, αλλά και δεδομένης της φύσης της σκιάς που κολλάει στο βλέφαρο και δεν έχει πάντα το τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο οποίο αρχικά στοχεύατε.

4. Βαριές βλεφαρίδες
Όταν επιδεικνύετε υπερβάλλοντα ζήλο στη χρήση της μάσκαρας, συχνά καταλήγετε με φορτωμένες βλεφαρίδες και κόμπους από τη μάσκαρα σε αυτές. Επενδύστε σε μια καλή και ποιοτική μάσκαρα, που θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πιο γοητευτικά και μεγάλα και όχι κουρασμένα υπό το βάρος της υπερβολικής μάσκαρας, ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών και χρησιμοποιείτε βοηθητικά το ειδικό χτενάκι, για να απομακρύνετε τους σβώλους.

 

Τι ΔΕΝ αρέσει στους άντρες;

5. Αποτυχημένη αποτρίχωση
Είτε σας αρέσει, είτε όχι, στους άντρες αρέσει το απαλό και λείο δέρμα και θα πρέπει να φροντίζετε να έχετε  αποτριχώσει επιμελώς το σύνολό του σώματός σας, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για τους άντρες, και όχι μόνο, η προσωπική υγιεινή είναι σαφώς σημαντικότερη από ένα καλό μακιγιάζ, γι’ αυτό δώστε βάρος σε αυτήν περισσότερο παρά σε λαμπυρίζουσες σκιές ματιών.

6. Ξηροδερμία
Η αίσθηση του ξηρού δέρματος δεν είναι καθόλου ευχάριστη και σε κανέναν δεν αρέσουν οι σκληρές φτέρνες και οι ξηροί αγκώνες. Φροντίζετε για την συχνή ενυδάτωσή σας, κάνετε συχνά ποδόλουτρο και δίνετε στο σύντροφό σας την αφορμή να μην ξεκολλάει τα χέρια του από πάνω σας.

 

Τι ΔΕΝ αρέσει στους άντρες;

7. Κακή αναπνοή
Τα κίτρινα δόντια και η δύσοσμη αναπνοή ποτέ δεν ελκύουν κανένα, πόσο μάλλον το αντίθετο φύλο στου οποίου το φιλί αποσκοπείτε. Είτε έχετε αυτά τα αποτελέσματα από το κάπνισμα, είτε από κακή υγιεινή, είτε επειδή πίνετε πολλούς καφέδες, καλύτερα βρείτε ένα τρόπο να τα αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά. Βουρτσίζετε συχνότερα τα δόντια σας και έχετε πάντα μέντες μαζί σας για να καταπολεμήσετε με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο την κακή αναπνοή, μέχρι να βρείτε μια καλύτερη και πιο μόνιμη λύση.

8. Λάθος μολύβι χειλιών
Κάθε φορά που βάφετε τα χείλη σας, έχετε πάντα υπόψη σας, πως θα μοιάζουν μετά από μερικές ώρες και αν σκοπεύετε να πάτε για φαγητό, τότε θα πρέπει να περιμένετε μετά από τις πρώτες μπουκιές το κραγιόν να φύγει τελείως και να μείνει μόνο το μολύβι να περιγράφει τα χείλη σας.
Σίγουρα θα συμφωνείτε πως ένα τέτοιο θέαμα δεν είναι το πιο γοητευτικό, γι’ αυτό φροντίστε τουλάχιστον το μολύβι που θα χρησιμοποιήσετε να μην είναι πολύ σκούρο σε σχέση με το χρώμα των χειλιών σας ή καλύτερα αν έχετε στο πρόγραμμα φαγητό ή ποτό, φορέστε ένα πολύ απαλό κραγιόν του οποίου η έλλειψη δεν θα φανεί άσχημη μετά από λίγο.

 

Τι ΔΕΝ αρέσει στους άντρες;

9. Υπερβολικό άρωμα
Το άρωμα είναι φτιαγμένο και προορισμένο να αναδεικνύει τη μοναδικότητά σας, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας και αντιδρά με αυτό, αλλά η αλήθεια είναι μία και οι υπερβολές, ποτέ δεν ωφελούν, ακόμα και αν πρόκειται για το πιο ακριβό άρωμα. Μερικές σταγόνες σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματος είναι αρκετές για να τραβήξουν την προσοχή ενός άντρα και –προς Θεού- μη «φωνάζετε» την παρουσία σας, βάζοντας υπερβολικά πολύ άρωμα, καθώς έτσι θα έχετε τα ακριβώς αντίθετα, από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

10. Δημόσιος καλλωπισμός
Μη βάζετε μάσκαρα ή κραγιόν μπροστά σε κανέναν άντρα για κανένα λόγο. Δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν πως γίνεστε όμορφη γι’ αυτούς, πόσο μάλλον όταν τους χαλάτε και το μυστήριο για την ομορφιά και τη γοητεία σας. Βάλτε το μακιγιάζ σπίτι σας και αν θέλετε να το φρεσκάρετε, καλύτερα στις τουαλέτες του μαγαζιού και όχι μπροστά τους κάνοντας περίεργες γκριμάτσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Σκούρες γραμμές στα νύχια: Αιμάτωμα ή καρκίνος; – Πως να τα ξεχωρίσετε – Τι πρέπει να προσέξετε

Newsitamea@