Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θυμάστε τη γυναίκα που έσπασε κάθε ρεκόρ αποβολών με 16 συνολικά; Επιτέλους τα κατάφερε και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Όταν η Kayleigh Wood υπέστη τη δέκατη πέμπτη αποβολή της, σκέφτηκε ότι ποτέ δεν θα κατάφερνε να γίνει μητέρα.

Μετά από ατέλειωτες, χωρίς αποτέλεσμα επισκέψεις στους γιατρούς, είχε χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα, μέχρι που ανακάλυψε την αιτία – υπερβολικές κύστες στην κοιλιά της.

Αφού λοιπόν τις απομάκρυνε με επέμβαση και μετά από μια ακόμη αποβολή, η κυρία Wood έμεινε έγκυος και για δέκατη έβδομη φορά. Γέννησε τον Reggie τον Οκτώβριο και λέει ότι το αγόρι της, της έχει πάρει όλη τη θλίψη.

Η 26χρονη Wood, δήλωσε: «Έκλαιγα συνεχώς για τα μωρά που έχανα. Μόλις κράτησα τον Reggie στην αγγαλιά μου, ένιωσα τα πιο όμορφα συναισθήματα.»

Η μητέρα που μένει στο Cambridgeshire μαζί με το σύντροφό της Tony Garner, έμεινε για πρώτη φορά έγκυος στα 16, αλλά υπέστη αποβολή μερικές εβδομάδες αργότερα.

Είπε: «Ήμουν συγκλονισμένη όταν έμεινα έγκυος, αλλά ήταν καταστροφικό όταν εβδομάδες αργότερα απέβαλα. Ποτέ δεν φανταζόμουν, ότι επρόκειτο να χάσω τόσα πολλά μωρά».

Η Wood έχανε μωρά κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά δεν γνώριζε την αιτία. Είπε: «Συνέχισα να επισκέπτομαι τους γιατρούς, αλλά δεν ήξερα τον πραγματικό λόγο.»

1

2

Η Wood είχε αποβάλει συνολικά 15 φορές και έχανε τα μωρά της πριν γίνουν οκτώ εβδομάδων.
Στη συνέχεια, ήρθε σε επαφή με τον Stephen Barclay για βοήθεια. Είπε: «Είχα φτάσει σε σημείο να θέλω να αυτοκτονήσω. Ήμουν τόσο απελπισμένη.»

«Έτσι επικοινωνήσαμε μαζί του. Ήρθε σε επαφή με το νοσοκομείο και επέμεινε να εξετάσουν την περίπτωσή μου.»

Η Wood εξετάστηκε πριν από δύο χρόνια στο Νοσοκομείο του Λονδίνου και οι χειρουργοί ανακάλυψαν υπερβολικές κύστες στη μήτρα της.

Είπε: «Δεν γνώριζαν τι είχε προκαλέσει πραγματικά τις κύστες, αλλά τις αφαίρεσαν με την ελπίδα ότι θα με βοηθούσε να συνεχίσω με οποιαδήποτε περαιτέρω εγκυμοσύνη».

Η Wood υπέστη άλλη μία αποβολή μετά την επέμβαση, πριν ανακαλύψει ότι ήταν έγκυος πάλι τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Είπε: «Δεν τολμούσα να ελπίζω ότι θα γεννήσω». Τελικά το έκανε δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία που της είχαν δώσει.
Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το αμνιακό υγρό γύρω από το μωρό της είχε εξαφανιστεί, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο. Έτσι, έκανε μια επείγουσα καισαρική τομή.

Είπε: «Ήμουν τρομαγμένη που μετά από όλα αυτά τα χρόνια, επρόκειτο να το χάσω στο τέλος. Ανησυχούσα κάθε μέρα της εγκυμοσύνης μου.»

5

6

Όλα όμως πήγαν καλά στο τέλος. «Η στιγμή που τελικά τον κράτησα στην αγκαλιά μου, ήταν απερίγραπτη. Ήταν το πιο εκπληκτικό συναίσθημα. Νιώθω απίστευτα τυχερή. Είναι τόσο χαρούμενο μωρό. Πάντα χαμογελά! Αισθάνομαι ακόμα λυπημένη που έχω χάσει τόσα πολλά μωρά, αλλά τελικά αυτό το μωρό άλλαξε τη ζωή μου».

 

DailyMail,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika