Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος!Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

skotothike-se-troxaio-o-dimosiografos-lampros-xavelas

– Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο από την είδηση πως σκοτώθηκε ο Λάμπρος Χαβέλας
– Άφησε την τελευταία του πνοή στην Κηφισίας μετά από τροχαίο
– Οδηγός αυτοκινήτου έκανε ελιγμό και παρέσυρε τον 40χρονο δημοσιογράφο
– Είχε εργαστεί παλιότερα και στο newsit.gr – Τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν στο κανάλι Ε και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Το newsit.gr και ολόκληρος ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνούν για την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου, ενός φίλου. Ο Λάμπρος Χαβέλας, δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής (11.09.2016) σε τροχαίο στην Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ.

Η είδηση του θανάτου του πάγωσε τους πάντες. Το μοιραίο συνέβη στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ. Με τη μηχανή του, ο 40χρονος δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ε, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ήταν περίπου 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο Λάμπρος Χαβέλας, κινούνταν στον παράδρομο της Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά όταν ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά, έκανε έναν ελιγμό για να μπει στον παράδρομο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε τη μηχανή του Λάμπρου Χαβέλα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον πετάξει αρκετά μέτρα μακριά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στοίχισε τη ζωή στον 40χρονο δημοσιογράφο.

xavelas2

xavelas3

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώσαν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε μαζί του και τα παιδιά του, υποστήριξε πως κάποιος τον έκλεισε και γι’ αυτο έκανε τον ξαφνικό ελιγμό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή του Λάμπρου Χαβέλα.

Ο Λάμπρος Χαβέλας ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Είχε εργαστεί εκτός από το newsit.gr, στον ΑΝΤ1, στον ΣΚΑΙ, στο Star, στο contra.gr, στον ΣΠΟΡ FM και τον τελευταίο καιρό στο κανάλι Ε, για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou