Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος για τον πρόωρο θάνατο του μικρού Ορέστη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

orestis_9

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην είδηση ότι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 13χρονος αθλητής των ακαδημιών, Ορέστης.

Ο Ορέστης Μούτσος πάλεψε με θάρρος και αξιοπρέπεια στην άνιση μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεται ανάμεσά μας, φεύγοντας πολύ πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων το βράδυ της Δευτέρας, στο «ΑΧΕΠΑ» όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Δεν τα κατάφερε ο Ορέστης μας…Εγινε Άγγελος! Πάλεψε σκληρά, ήταν μαχητής! Αυτό να θυμόμαστε όλοι και να τον έχουμε στην καρδιά μας!

Η οικογένεια του Απόλλωνα θρηνεί και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού μας ήρωα! Σήμερα ως ένδειξη πένθους δεν θα υπάρξει καμιά δραστηριότητα από κανένα τμήμα του Απόλλωνα! Η τελετή θα γίνει στις 17:30 στον Άγιο Νικόλαο στην Αρετσού». Ο Απόλλων έδωσε μεγάλο αγώνα για τον μικρό ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής, διοργανώνοντας φιλικό με την Κρύα Βρύση την άνοιξη για την ενίσχυσή του, ενώ πολλοί ποδοσφαιριστές και παίκτες του μπάσκετ δώρισαν για βοήθεια τις φανέλες τους στο «charity idols».

thestival / madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

Ανήκετε στο 10% των σπάνιων ανθρώπων παγκοσμίως; Είναι απλό να το διαπιστώσετε

Efi Nika