Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος για τις αδερφές που σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν να δουν τα παιδιά τους!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

ΘΡΗΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ

Θρήνος για τις αδερφές που σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν να δουν τα παιδιά τους!!!

Το τροχαίο δυστύχημα βύθισε στο πένθος τις Καρυές… Σε τραγωδία εξελίχθηκε τελικά η απόφαση πέντε συγγενών και φίλων από τις Νέες Καρυές να μεταβούν στην Κοιλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν πολιτιστική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά τους.

Χθες τα ξημερώματα και ενώ επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση έχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 60χρονη Δ.Κ, αυξάνοντας στους δυο τους νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 9.10 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο 15ο χλμ της εθνικής οδού Λάρισας – Καρδίτσας, στη διασταύρωση του Κραννώνα.

Από τη σύγκρουση των δυο επιβατικών αυτοκινήτων έχασε ακαριαία της ζωή της η 57χρονη Π.Μ, αδελφή της Δ. Κ που τραυματίσθηκε σοβαρά και ξεψύχησε μερικές ώρες αργότερα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε – κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας – όταν δυο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά. Το ένα Ι.Χ., που οδηγούσε 65χρονος από τις Νέες Καρυές διέσχιζε τη διασταύρωση με κατεύθυνση προς τη Μάνδρα ενώ το δεύτερο Ι.Χ., που οδηγούσε 53χρονος από την Καρδίτσα, κινούνταν στο ρεύμα προς Καρδίτσα.

Από τη σύγκρουση, σοβαρά τραυματίσθηκε επίσης ένα ακόμη ανδρόγυνο που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο των Λαρισαίων, με την 53χρονη γυναίκα να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου και τον 62χρονο σύζυγό της να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και οι δυο τους, σε σοβαρή κατάσταση.

Ελαφρότερα τραυματίσθηκε ο οδηγός του ίδιου αυτοκινήτου που νοσηλεύθηκε στη Θωρακοχειρουργική κλινική του ΠΝΛ ενώ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο ΠΝΛ και οι τρείς επιβαίνοντες του δευτέρου αυτοκινήτου, που κινούνταν προς Καρδίτσα, ένα ανδρόγυνο και το μικρό τους κορίτσι, που ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε.

Η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν τέτοια όπου το ένα από αυτά, έριξε στο έδαφος κολώνα φωτισμού της διασταύρωσης ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής, με δυο οχήματα, κλήθηκαν να επέμβουν για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών τους οποίους μετέφεραν στο νοσοκομείο, πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των πέντε συγγενών και φίλων των Νέων Καρυών, αφού παρακολούθησε εσπερινό σε γειτονική κοινότητα  κατευθύνονταν στην Κοιλάδα όπου θα παρακολουθούσαν πολιτιστική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά, μιας από τις οικογένειες που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου σκόρπισε τη θλίψη στις Νέες Καρυές για να ακολουθήσει και μετά θάνατον ταλαιπωρία για τις οικογένειες των δυο αδικοχαμένων γυναικών, αφού λόγω των γνωστών προβλημάτων στη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, οι σοροί των δυο γυναικών μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης για την απαραίτητη νεκροψία.

Έτσι η νεκρώσιμος ακολουθία για τις δυο αδελφές θα ψαλεί σήμερα το απόγευμα στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής στις Νέες Καρυές.

Να διευκρινισθεί πως η συγκεκριμένη διασταύρωση, παραδόθηκε σε κυκλοφορία σχετικά πρόσφατα και όπως σε όλα τα νέα τμήματα του δρόμου Λάρισας – Καρδίτσας, υπάρχει διαχωριστική νησίδα αλλά και σηματοδότης. Ωστόσο όπως σημειώνουν οδηγοί, στη συγκεκριμένη διασταύρωση λειτουργεί παλλόμενος φωτεινός σηματοδότης ενώ ακριβώς επειδή πρόκειται για δρόμο που ανακατασκευάσθηκε πρόσφατα, αρκετοί οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα θεωρώντας ότι κινούνται με ασφάλεια σε έναν σύγχρονο δρόμο.

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ

Με αφορμή το δυστύχημα από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε χθες ότι στις «07.09.2014 και περί ώρα 21.10΄, στο 15ο χλμ της Εθνικής Οδού Λάρισας – Καρδίτσας, στη διασταύρωση με Κραννώνα, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος, επίσης ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο γυναικών, ηλικίας 57 και 60 ετών, ο σοβαρός τραυματισμός ενός 62χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού, καθώς και μιας 53χρονης, όλοι ημεδαποί, οι οποίοι επέβαιναν στο πρώτο όχημα. Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε μία 50χρονη ημεδαπή, συνεπιβάτιδα του δευτέρου οχήματος» καταλήγει η ανακοίνωση. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

πηγή: eleftheria.gr

madata.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika