Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στον Κολωνό.Τι λένε οι μάρτυρες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον Κολωνό.  Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε, πριν από λίγη ώρα, μέσα σε σακούλα, που ήταν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Πολυκάρπου.

Μπροστά στο μακάβριο θέαμα ενός ανθρώπινου σκελετού βρέθηκε στις 7:30 το πρωί της Τρίτης κάτοικος στην περιοχή του Κολωνού.

Τα οστά εντοπίστηκαν μέσα σε σακούλα, που ήταν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή της Πολυκράτους με την Τριδήμα.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Από εγκληματική ενέργεια μέχρι και να χρησιμοποιήθηκαν για ιατρικούς σκοπούς και κάποιος να τα άφησε στο σημείο.Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Φως στην υπόθεση θα ρίξουν βέβαια και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που θα ακολουθήσει, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για οστά ανθρώπου που πέθανε από παθολογικά αίτια ή κάποια εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα οστά ήταν τυλιγμένα και σε χαλί! Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς ότι στα οστά υπάρχει μεν ανθρώπινος ιστός, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος προσπάθησε να τα καθαρίσει.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από μάρτυρες που βρήκαν τα κόκαλα σε κάδο στον Κολωνό

«Ήταν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών, πεταμένος ο μισός μέσα, ο μισός έξω. Ήταν τυλιγμένος σε χαλί. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία», είπε ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν το πτώμα μέσα στον κάδο.

«Τα κόκαλα ήταν σκορπισμένα έξω από τον κάδο. Κάποιος είχε ανοίξει το χαλί μέσα στο οποίο ήταν τυλιγμένα» δήλωσε εργαζόμενος σε συνεργείο της περιοχής.

Ο μισός σκελετός ήταν πεταγμένος μέσα και ο μισός έξω, δήλωσε δεύτερος εργαζόμενος στην περιοχή.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika