Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΘΛΙΨΗ: 17χρονος αυτιστικός κρεμάστηκε επειδή του έστειλαν ένα ψεύτικο email για πλάκα!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

230115115206_6291

ΘΛΙΨΗ: 17χρονος αυτιστικός κρεμάστηκε επειδή του έστειλαν ένα ψεύτικο email για πλάκα!

Του είπαν ότι είναι από την αστυνομία και πρέπει να πληρώσει 100 λίρες

Τρομακτικές είναι οι διαστάσεις που έχουν πάρει οι εκφοβισμοί μέσω του διαδικτύου. Τρανταχτό παράδειγμα είναι η περίπτωση ενός 17χρονου αυτιστικού, ο οποίος αυτοκτόνησε, όταν δέχτηκε ένα ψεύτικο email.

Ο Τζόσεφ Έντουαρτς κρεμάστηκε στο σπίτι του, επειδή κάποιος του έστειλε ένα email, στο οποίο έγραφε ότι είναι από την αστυνομία και θα πρέπει να πληρώσει 100 λίρες, επειδή «κατέβασε» ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο.
Ο ανήλικος, λόγω του αυτισμού δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για πλάκα, ούτε έκατσε να το ψάξει παραπάνω και φοβισμένος πως θα βρει τον μπελά του, αυτοκτόνησε.

Όταν η μητέρα του, Τζάκελιν γύρισε σπίτι από τα ψώνια τον είδε κρεμασμένο. Τότε άρχισε να ουρλιάζει, ενώ βγήκε τρέχοντας στο δρόμο. Η γυναίκα είχε κάτσει στην μέση του δρόμου και έκλαιγε, μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο γιος της ήταν νεκρός!
Ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές, πήγε να την βοηθήσει και κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Η αστυνομία σε έρευνες που έκανε βρήκε το ψεύτικο email και σε συνδυασμό με ένα σημείωμα το οποίο είχε αφήσει ο νεαρός κατάλαβαν τι είχε συμβεί.

Η μητέρα του ανέφερε ότι έκανε γνωστή την αυτοκτονία του γιού της, ώστε οι υπόλοιποι γονείς να καταλάβουν πόσο επικίνδυνο μπορεί αν γίνει το διαδίκτυο. Η αστυνομία, πάντως, δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό να μην ανακαλύψουν ποτέ το ποιος έκανε αυτό το κακόγουστο αστείο.

230115115205_5598

 

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou