Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θυμάστε την Κοπελίτσα με τον Τεράστιο όγκο στο Πρόσωπο; Σήμερα εμπνέει Χιλιάδες Γυναίκες σε όλο τον Κόσμο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

H Marimar Quiroa κάποτε έκρυβε το πρόσωπό της από περαστικούς στον δρόμο, αλλά τώρα δεν φοβάται να δείξει την ομορφιά της σε όσους την ακολουθούν στα social media. Η 21χρονη από την Καλιφόρνια, γεννήθηκε με έναν όγκο που λέγεται “cystic hygroma,” και την εμποδίζει από το να μιλήσει.

Αλλά η μαθήτρια αυτή δεν θα αφήσει τίποτα να την κρατήσει πίσω και τώρα θέλει να δώσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα αγάπης.

Η Marimar είπε: “Για μένα, ομορφιά σημαίνει να αποδέχεσαι αυτό που είσαι και να αδιαφορείς για το τι λένε οι άλλοι. Δείχνεις την ομορφιά σου και δεν σε νοιάζει εάν το πρόσωπό σου είναι διαφορετικό, αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι.”

3

4

Η μητέρα της δεν ήξερε για την κατάστασή της μέχρι που γεννήθηκε και όταν ήταν μικρή περνούσε πολύ δύσκολα λόγω της εμφάνισής της.

“Με επηρεάζει με πολλούς τρόπους. Δεν μπορώ να μιλήσω. Αναπνέω μέσα από μία τρύπα στο λαιμό μου. Τρώω από ένα σωλήνα που πάει στο στομάχι μου και η ακοή του δεξιού αυτιού μου είναι περιορισμένη.”

5

6

Η γενναία Marimar έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις με τα χρόνια στην προσπάθεια να μειώσει τον όγκο αλλά πλέον αποδέχεται την ομορφιά της και ενθαρρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

“Όταν ήμουν μικρή μιλούσα στον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου έλεγα πως είμαι όμορφη. Προσπαθούσα να ενθαρρύνω τον εαυτό μου και να κάνω μία λίστα με όλα αυτά που μου άρεσαν πάνω μου και με έκαναν να νιώθω αυτοπεποίθηση. Αυτό που μου αρέσει με το μακιγιάζ και την ομορφιά είναι πως φαντάζεσαι καινούργια λουκ, ειδικά γύρω από τα μάτια και που δείχνεις στους ανθρώπους πως είναι όμορφοι ανεξάρτητα από την εμφάνισή τους.”

7

8

Πάντα την ενδιέφερε το μακιγιάζ αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισε να το τολμήσει και να αρχίσει να κάνει βίντεο για το YouTube, αλλά ποτέ δεν φανταζόταν τόση επιτυχία. Τώρα, έχει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές και άπειρα μηνύματα από γυναίκες που έχει εμπνεύσει.

Λέει όμως πως έχει αντιμετωπίσει πολλούς αρνητικούς ανθρώπους μέχρι τώρα. Της λένε πως μοιάζει με μαϊμού, πως το στόμα της είναι άσχημο και την κοιτάνε επίμονα.

9

10

“Αλλά όταν με κοιτάνε επίμονα, τους κοιτάω και εγώ μέχρι να σταματήσουν να με κοιτάνε.”

Η μητέρα και η αδερφή της πάντα την υποστήριζαν σε ότι ήθελε να κάνει.

11

12

“Η κατάστασή μου δεν με κρατάει πίσω – δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορώ να κάνω.” Ξέρει πως η κατάστασή της θα την επηρεάσει, αλλά έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

“Ελπίζω να παντρευτώ και να ξεκινήσω οικογένεια, να ξεκινήσω την δική μου σειρά ομορφιάς, να ταξιδέψω και να διδάξω ανθρώπους από όλο τον κόσμο για το μακιγιάζ και τις εμπειρίες που έχω ζήσει.”

13

14

“Δεν έχει σημασία η εμφάνισή σου. Αποδεχτείτε το σώμα σας και την εικόνα σας – μόνο αυτό μετράει.”

15

Ένα πολύ δυνατή μήνυμα από μία πολύ δυνατή γυναίκα!

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika