Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θάνατος μαθητή στο Μενίδι – Αποκάλυψη: Υπήρχε γλέντι δίπλα στο σχολείο – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας – Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ευρύτερη περιοχή υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης γλέντι από κατοίκους της περιοχής – Η ασφάλεια Αττικής σαρώνει την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να βρεθεί η βολίδα, το όπλο και βεβαίως ο δράστης που πυροβόλησε και προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βολίδα χτύπησε το παιδί «κάθετα» με φορά προς τα κάτω με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μέσα σε λίγη ώρα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό, όλοι πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε, ενώ τόσο οι δάσκαλοι που παρέλαβαν το παιδί, όσο και οι τραυματιοφορείς που το μετέφεραν στο νοσοκομείο δεν κατάλαβαν ότι ο μαθητής εβλήθη από όπλο.

Ακόμα και η ανακοίνωση του Νοσοκομείου δεν κάνει λόγο για πυροβολισμό.

Το ενδεχόμενο του πυροβολισμού έγινε γνωστό από τον ιατροδικαστή κ. Καλόγρια.

ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 

Στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08/06/2017) ο μαθητής από το Μενίδι, ο οποίος έπεσε αναίσθητος στο προαύλιο του σχολείου του κατά τη διάρκεια γιορτής.

Ο ανήλικος Σ.Μ., 11 ετών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο στις 22:30 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος, σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους.

Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Το πρωί της Παρασκευής (09/06/2017) εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία».

 

Ήδη έχει ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα από την αστυνομία. Την έρευνα έχει αναλάβει η ασφάλεια. Αναζητούνται όλα τα πιθανά σημεία απ’ όπου μπορεί να έχει βληθεί η σφαίρα. Τα ενδεχόμενα για την αστυνομία είναι όλα ανοιχτά.

Προς το παρόν το περιστατικό στο σχολείο του Μενιδίου δεν συνδέεται με το περιστατικό στον Κορυδαλλό, όπου δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στα πόδια από άσκοπους πυροβολισμούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ίδια περιοχή υπήρχε γλέντι σε κοντινό καταυλισμό Ρομά.

Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες στη συγκεκριμένη περιοχή μετά από μαρτυρίες κατοίκων και γονέων του σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ 

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 10χρονος μαθητής που σκοτώθηκε σε σχολική γιορτή σε Δημοτικό Σχολείο του Μενιδίου έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Καλογριά, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, η βολίδα χτύπησε το παιδί στο πάνω μέρος του κεφαλιού και είχε κάθετη φορά.

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες (08/06/2017) βράδυ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της γιορτής, ο 10χρονος Μάριος κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια συμμαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών.

sxoleio4

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία». Οι γιατροί έκαναν προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς, όμως, να κατορθώσουν να σώσουν τη ζωή του.

Αρχικά, όλοι πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε και απέδωσαν τη λίμνη αίματος που είχε δημιουργηθεί γύρω του σε χτύπημα κατά την πτώση.

5

Τελικά, όμως, ο ιατροδικαστής έκανε γνωστό ότι το παιδί είχε βολίδα στο πάνω μέρος του κεφαλιού του.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ κοντά στο σχολείο γινόταν, εκείνη την ώρα, γλέντι, με αποτέλεσμα το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι κάποιος από τη γύρω περιοχή να πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε να καρφώθηκε στο κεφάλι του 10χρονου.

Πλέον, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που σοκάρει το Πανελλήνιο.

πηγή : newsbomb

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika