Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θα τρελαθείτε μόλις δείτε τι έκανε ένας tattoo artist γι” αυτό το κορίτσι με εγκεφαλική παράλυση!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

14371215

Θα τρελαθείτε μόλις δείτε τι έκανε ένας tattoo artist γι” αυτό το κορίτσι με εγκεφαλική παράλυση.

Σύμφωνα με το νόμο, κάποιος πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να κάνει τατουάζ και δε διαφωνούμε καθόλου με αυτό γιατί οι αποφάσεις των παιδιών συχνά είναι υπερβολικά παρορμητικές.

Κι όμως, η Hope Laliberte μια δεκαετία νωρίτερα από το προβλεπόμενο όριο, επισκέφθηκε έναν tattoo artist για να κάνει τη δουλειά της!

Μην αγχώνεστε! Δεν πήγε για τατουάζ. Η ίδια και ο Aaron Guillemette από το Up In Flames Tattoo, συνεργάστηκαν για τα σχέδια στους νάρθηκες των ποδιών της!

Η Hope πάσχει από επιληψία και εγκεφαλική παράλυση και έτσι έχει αναγκαστεί εδώ και 4 χρόνια να φοράει νάρθηκες στα πόδια της.

Jack Foley, Herald News - via Today

Όπως και όλα τα παιδιά της ηλικίας της, η μικpή Hope λατρεύει τις ταινίες της Disney, αντί όμως για τα σχέδιά της να διαλέξει κάποια πριγκίπισσα, προτίμησε τους «κακούς» όπως την Ursula από τη «Μικρή Γοργόνα» και την Cruella DeVille από τα «101 Σκυλάκια της Δαλματίας«.

Jack Foley, Herald News, via Today

fumara.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika