Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΤΕ: Μωρό μόλις 100 λεπτών έγινε ο νεότερος δωρητής οργάνων- Έσωσε έναν άνθρωπο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 230415132718_8624.jpg

ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΤΕ: Μωρό μόλις 100 λεπτών έγινε ο νεότερος δωρητής οργάνων- Έσωσε έναν άνθρωπο

«Έζησε και πέθανε ως ήρωας. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν»

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την σπουδαία κίνηση ενός ζευγαριού από τη Βρετανία, το οποίο έσωσε τη ζωή κάποιων άλλων ανθρώπων, δωρίζοντας τα όργανα του μωρού του, που πέθανε μόλις 100 λεπτά μετά τη γέννηση του!

Η οικογένεια

b3_11.jpg
«Ο γιος μας έζησε και πέθανε ως ήρωας», λένε οι γονείς του νεότερου δωρητή οργάνων στη χώρα, καθώς τα νεφρά του άτυχου βρέφους, έσωσαν τη ζωή ενός ασθενή με νεφρική ανεπάρκεια.

b_31.jpg
Οι γιατροί είχαν ενημερώσει την Τζες Έβανς από τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνη της πως το ένα από τα δίδυμα αγοράκια που κυοφορούσε έπασχε από μια θανάσιμη ασθένεια που εμποδίζει την ανάπτυξη του κρανίου και του εγκεφάλου.

b5_8.jpg
Εκείνη και ο σύντροφος της, Μάικ Χούλστον, ήξεραν πως το ένα μωράκι τους θα γεννηθεί νεκρό ή θα πεθάνει λίγο αργότερα!

Έτσι κι έγινε, ο μικρούλης γεννήθηκε ζωντανός όμως 100 λεπτά αργότερα πέθανε! Οι γονείς του, λοιπόν, αποφάσισαν να δωρίσουν τα νεφρά και τις καρδιακές βαλβίδες του, ώστε να σωθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

b1_12.jpg
«Έζησε και πέθανε ως ήρωας. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν. Παρότι δεν τον είχαμε κοντά μας για πολύ και τον φέραμε στον κόσμο γνωρίζοντας πως δεν υπήρχε ελπίδα γι’ αυτόν, είμαστε πολύ περήφανοι για τον ηρωισμό του.Ελπίζουμε η ιστορία του να εμπνεύσει κι άλλες οικογένειες που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, να χάνουν ένα παιδί. Είναι ανακουφιστικό να ξέρεις πως μέρος κάποιου αγαπημένου σου προσώπου ζει μέσα σε κάποιον άλλο», είπε ο πατέρας του.

 

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika