Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Μαθητές τραγουδούν στην δασκάλα της μουσικής τους λίγο πριν πεθάνει

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4567

Στο πλευρό της, δείχνοντας την αγάπη τους μέχρι τη τελευταία στιγμή

Μαθητές ενός Λυκείου του Τέξας αποχαιρέτισαν με έναν ξεχωριστό τρόπο την αγαπημένη τους καθηγήτρια της χορωδίας, καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της λίγο πριν πεθάνει χτυπημένη από τον καρκίνο για να της τραγουδήσουν για τελευταία φορά.

3933EC2F00000578-3827989-image-a-25_1475883017952.jpg

Η Μαριάννα Γουόκερ που ήταν υπεύθυνη για τη χορωδία του Λυκείου Άλβιν πέθανε ελάχιστα λεπτά αφού οι μαθητές της τραγούδησαν το αγαπημένο της τραγούδι.

«Η κυρία Γουόκερ ήταν πολύ τρυφερή και ήταν έτοιμη να σταθεί στο πλευρό όλων μας ανά πάσα στιγμή. Θέλαμε οι τελευταίες κουβέντες μας σε εκείνη να είναι ξεχωριστές γιατί ήταν πολύ ξεχωριστή για εμάς», είπε ένας από τους μαθητές.

Μάλιστα η οικογένεια της καθηγήτριας άνοιξε τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού, ώστε να μπορέσει να ακούσει τη μελωδία ξεκινώντας το τελευταίο της ταξίδι.

«Ήταν μια από τις πιο όμορφες χειρονομίες που έχω δει. Φίλοι από όλες τις ηλικίες μαζεύτηκαν και τραγούδησαν σαν άγγελοι, ελπίζοντας ότι θα νιώσει την τεράστια αγάπη και το σεβασμό που είχαμε όλοι για εκείνη», δήλωσε ο σύζυγός της.

Μάλιστα το σχολείο στη μνήμη της ξεκίνησε και πρόγραμμα υποτροφιών για τους μαθητές, ενώ όλοι θα παραβρεθούν τη Δευτέρα στην κηδεία της για το τελευταίο αντίο.

star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou