Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θα ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ : 5χρονο κορίτσι “παντρεύτηκε” τον καλύτερο της φίλο λίγες ώρες πριν πεθάνει (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

890

Πάλεψε με την ασθένεια της αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Η ιστορία της μικρής Μέρι Μέσει μοιάζει με παραμύθι… ωστόσο αυτό το παραμύθι έχει λυπημένο τέλος!

Το 5χρονο κοριτσάκι «έφυγε» νωρίς, ωστόσο, πριν πεθάνει κατάφερε να πραγματοποιήσει την τελευταία της επιθυμία που δεν ήταν άλλη από το να «παντρευτεί» τον καλύτερο της φίλο.

Η αντίστροφή μέτρηση για την μικρούλα από το Τέξας ξεκίνησε πριν λίγους μήνες όταν διαγνώστηκε με κυστική ίνωση η οποία ουσιαστικά κάνει τους πνεύμονες και το πεπτικό σύστημά της να είναι φραγμένο με παχιά, κολλώδη βλέννα.

Και σα να μην έφτανε αυτό… εκείνη έπρεπε να παλέψει και με την πνευμονία που προκλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη. Το κοριτσάκι όμως ήταν πιο αδύναμο από την ασθένεια της… Για αυτό οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια της ότι δεν θα ζούσε για πολύ ακόμη.

Έτσι, η μαμά του μικρού κοριτσιού, Κάιλα Πάρκερ, μαζί με τη βοήθεια των αγαπημένων της, αποφάσισε να εκπληρώσει το όνειρό της το οποίο ήταν να παντρευτεί τον καλύτερό της φίλο Ντάμιεν.

Τα δύο παιδάκια, σύμφωνα με τους γονείς τους, έκαναν πλάκα «σχεδιάζοντας το γάμο τους» από τότε που ήταν δύο ετών. Το αγοράκι της έκανε ακόμη πρόταση γάμου για να την κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Την προηγούμενη εβδομάδα το κοριτσάκι έκανε το γάμο των ονείρων της σε μια τελετή με θέα την Disney φορώντας δαχτυλίδια Mickey και Minnie Mouse!

120916141840_0792.jpg

382FEA3A00000578-3783733-image-m-46_1473564665227.jpg

Οι δυο τους, όπως βλέπετε, αφού «παντρεύτηκαν» αγκαλιάστηκαν… Λίγο αργότερα, τα δύο παιδιά φορώντας τα καλά τους ρούχα κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλον κρατώντας τα χέρια τους, στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Δυστυχώς, έξι ώρες αργότερα, το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή στην αγκαλιά της μητέρας του.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika