Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τα Τρίδυμα παιδιά του Μάλωναν συνεχώς μέσα στο Αυτοκίνητο. Τότε αυτός ο Πατέρας Σκέφτηκε ΚΑΤΙ μοναδικό!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

Η ζωή με τρίδυμα δεν είναι εύκολη και αυτό το ξέρει καλά ο Jake White από το Ohio.

13

Ειδικά όσον αφορά τις μετακινήσεις. “Η Stella, o Jude και ο Xavier, τα 2χρονα παιδιά μας, έκλεβαν ο ένας τα σνακ και το νεράκι του άλλου”, είπε ο White στο BuzzFeed News. “Για μένα ήταν ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι χρειάζονταν προσωπικό χώρο.”

Ευτυχώς, βρήκε την λύση.

14

Χώρισε τα 3 καθισματάκια τους με μεγάλα κομμάτια αφρώδη διαχωριστικά και απόλαυσε την γλυκιά ηρεμία. “Είναι καλή ιδέα και πιάνει”, είπε ο White. “Τα ταξίδια με το αυτοκίνητο είναι ήρεμα όταν βάζω τα διαχωριστικά και το αντίθετο χωρίς αυτά.”

Το κόλπο του έγινε viral όταν κοινοποίησε μια φωτογραφία στο Facebook και χιλιάδες άνθρωποι γέλασαν και τον χειροκρότησαν.

15

Πολλοί σχολίασαν ότι ήταν ξεκαρδιστικό και πανέξυπνο, αλλά ο White είπε ότι ήταν απλά μια λογική λύση. “Έχω γνώσεις καλών τεχνών και πρώτων βοηθειών”, είπε. “Γι’αυτό και συνδυάζω από την φύση μου την ασφάλεια, την δημιουργικότητα και την ηρεμία προσπαθώντας να μεγαλώσω τα τρίδυμα μου.”

Ο White είπε ότι αυτή η έξυπνη λύση βοηθά εκείνον και την γυναίκα του, η οποία σπουδάζει νοσηλευτική, να έχουν περισσότερο χρόνο για μάθηση και γέλιο μέσα στη μέρα.

16

“Πάντα χρησιμοποιώ δημιουργικές λύσεις”, είπε. “Πρέπει, όταν είσαι η μειοψηφία.” “Είμαι τυχερός που κάνω παρέα με τα πιο τέλεια παιδιά”, είπε ο White. “Με κάνουν να γελάω συνεχώς με την επιθυμία τους να ξεπερνάνε όλες τις ιδέες του μπαμπά τους.”

17

Μία πανέμορφη οικογένεια!

 

buzzfeed.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika